mervepsai Kızlar 15 haftalık hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğimden beri böyle bi üşengeçlik mıymıntılık başladı bende gece zaten uyuyamıyorum sabahta cok erken kalkıp tekrar uyuyorum öğlen 1 2 de kalkıyorum sonra kahvaltı fln derken gün bitiyo ne temizlik ne yemek yapasım gelmiyor zar zor evi topluyorum hergün aynıymış gibi oluyor hep bi üşengeçlik hayatı şuan böyle rutine bağlamış olan varmı çokta üzülüyorum bu duruma çünkü böyle değildim :/
Srfn11 mervepsai Onceden bu sekilde degilsen bu sana hamileligin verdigi bir yorgunluktur kendini hic zorlama ne zmn istiosan yat dinlen uyu isler beklesin birak 👍🏼😊
Seher_ mervepsai ay bende öyleydim canım ya akşam yediklerimiizi bile yikayamiyodm bazen ama geçti benimde 15.haftadan sonra daha enerjik hissediyosun😂
mervepsai Srfn11 ay ne biliyim sanki hersey eksik kalıyormuş gibi özellikle temizlik yapamayınca cok sinirim bozuluyo😂
Srfn11 mervepsai Biraz gectimi yaparsin suan hormonlardan dolayi dengen bozulmustur bu cok normal.. mesela bende normalde hareketliydim ama hamileligimi ogrenince dahada hareketlendim istemsiz herkese farkli etkiler yaratior 😂😂😂
mervepsai Srfn11 keske bende de öyle etki yaratsaydı bende hareketliyimdir yerimde duramam normalde şimdi hareketsizlikten şişerim diye endişeleniyorum😂😂
Nurhsyn mervepsai hamilelikten kaynaklaniyor sag salim bebişlerimizi kucagimiza alalim gecici bunlar herşey bunun gibi olsun 😊 üzme kendini