Haticeisik 26+5 günlük hamileyim ve nefes almakta zorluk çekiyorum oturup kalkamıyorum bile bu arada 2inci bebeğimi bekliyorum bu durumu yasayanlar var mı 😔
Srfn11 Haticeisik Ben ✋🏼25. Haftamdayim😳 ruhum daralior resmen boguyolar beni heleki sirtim biyere degerek oturuyosam resmen nefes alamama hiriltisi gelio😫😫😫😫
Minikeller92 Haticeisik benim 20. Haftada başladı doktorum nefes açlığı dedi zamanla alışıyormuş insan😔
Fadiiiik Haticeisik aynı problem bendede var uyuyamıyorumda resmen 😪 üstüne üstelik bide burnun tıkalıyor nedense artık
Rabiaeser Ben bunun için doktora gittiğimi bilirim gece gece sakın panik yapmayın panik yapınca daha çok oluyor nefes darlığı bebekten kaynaklanan birsey
hunilimom Haticeisik bende 26+4 sağdan sola dönerken bile nefes nefese kalıyorum evin içinde az iş yapsam da aynı valla
Ahsen1625 Bnde 14+5 haftaligim bu hafta artik ne yesem kalbim hizli carpmaya basladi.kansizlikta var.dun komsularla gunumuz vardi.cok cesit yplms ama bn 3 ceşidin tadina bakabildm carpintim oluo konusurken yoruldugumu hissediyorum.cok erken degil mi
Gulsen1989 Bende 27+4 deyim ikindiden sonra basketbol topu yutmuş gibi oluyor karnım o yüzden nefes darlığı yaşıyorum gündüz iyiyim yine
Sezenkarademir Haticeisik 🙋♀️ bende öyleyim. Bazen yatamıyorum bile. Yastıkları 2ye çıkarın baş biraz yukarı da kalınca iyi oluyor.