senaaaaaaaaaa winnie_the_pooh ben akşam doğum yaptım ertesi gün öğlen taburcu oldum zaten o süre zarfında da anca kendime geldim. İyi ki de yapmamışım hiç ziyaretçi de kabul edemedim zaten o halde
Deletedmom_7156 winnie_the_pooh ben hiç bişey yapmadım sadece 6 aylık olduğu zaman mevlüt okutmuştum bide 6 ay kınası yapmıştım hastaneye gerek görmüyorum ben bu dediklerimide kücük bişey heves etmiştim o zaman evde yapmıştım bi kaç balon kızıma bi kıyafet o kadrdı
winnie_the_pooh Lalakaplangl ama bunu nasıl söyleyeceksiniz insanlara 😅 off ben kırılırlar küserler diye hiç söyleyemeyecek gibiyim. Bi de gurbetteyim sadece eşimin tarafı var burada.
Ddm28 winnie_the_pooh içinizden gelmiyorsa ama yine de süslü bir alan istiyorsanız bence evinizin bir bölümünü süsleyin 😀
35Hatice winnie_the_pooh ben hiç ısınamadım bu işe doğum yapanlara gidiyorum ama gitmezsem küsücekler diye mecbur gidiyorum hiç de doğru bulmuyorum hemencecik kalkmaya çalışıyorum orda dururken ben rahatsız hissediyorum kendimi onlar nasıl hissetmiyor hiç anlamıyorum 😅 benim Şehir hast seçmemin en büyük sebeplerinden biri de bu odaya bütün gün ziyaretçi almamaları, böylece oda süsleme zahmetinden de kurtulucam. Yine de hala biz nasıl ne zaman hastaneye gelip görcez diye arayıp soranlar var gelmeyin kardeşim gelmeyin 😂 eve gelin buyrun diyorum ısrarla ama umarım çıkıp gelmezler
Bmelekkk winnie_the_pooh ben yapmayacağım, ne oda süslemesi ne de hediyelik, açıkçası oraya ayiracagim bütçeyi bebeğime ayiririm daha iyi
Turuncukelebek winnie_the_pooh valla gelenlerin bence hediye alması gerekir ben nie vereyim onlara bana çok saçma geliyor yani ben doğum yaptım. diye ben niye hediye veriyorum insanlara ama hastane kapı süsünu çok seviyorum onu yapmak istiyorum tül seklinde
[silindi] Hediyelik yaptırmadım sadece çikolata yaptırdım, oda süslemesi de özellikle yaptırmadım hastanenin kendi doğum paketi içinde vardı direkt doğum odası kendi dizaynında süslü zaten onu da özellikle yaptırmadım
Songulblt winnie_the_pooh ben sadece cıkolata ve kolonya düşünüyorum şatafatlı bısey yapmıcam süslemede sadece kapı süsü olacak
senem0987 Ben sadece kağı süsü yaptıracağım odasının kapısına asmak için eve geldiğimiz de de çocuğun odasının kapısına asacağım 20 tane de magnet yaptıracağım ama hastaneye götürmeyeceğim sevdiklerime yakınlarıma dağıtacağım o kadar
senem0987 senem0987 isimli hastane çıkışı vb filan fa yaptırmadım açıkçası bana saçma geliyor profesyonel çekim de olmayacak biz normal kendimiz çekeceğiz
geleneksel1annem winnie_the_pooh ilk doğumunda hiç öyle şeyler yapmadım kapı süsü bile yoktu tek merakım o oldu şimdi 2. ₺e kapıya ismini asıcam o kadar 😍 valla gelen giden kusura bakmasın kimseyi doyuramam😂 hayır doğuran benim bana hizmet süpriz olması lazım gelen ne alaka diye düşünüyorum ben tabi😂
1oglanannesi winnie_the_pooh kımse gelmesın cıktıktan sonra evımede gelmesın 🤣 cocuguma ve bana dokunmasınlar bız kendımızı ne zaman ıyı hıss edersek o zaman caırırım 40 cıksın sonra
cakirbebek winnie_the_pooh Kolonya çikolata ve Şerbet olacak. İlk doğumda da böyle yapmıştım birde bir kaç balon ve tül aldım öyle kapıya koycam içeriyede bir kaç balon bitti gitti😃
ebrudefnee winnie_the_pooh ben ilkinde yapmadım devlet hastanesi olduğu içinde zaten biri gidip gelemiyor yapacaksam eve yaparım hastane odası bana saçma geliyor 1 gün kalıp çıkacaksınız zaten gelenler eve gelir şimdi 2. Ye hamileyim yine yapmayacağım