Pozitif doğum hikayelerini okuyup hep güzel bir doğumum olacağına inandım ama maalesef öyle olmadı. Dün sabah 8de suyum geldi ama hiç sancım yoktu şeffaf olduğu için panik yapmadım duş aldım hazırlandım hastaneye gittim. Suyum geldiği için enfeksiyon riskin var yatış yapalım dediler 1 cm açıklığım vardı saat2ye kadar açıklığım 2 cm oldu sancım yok diye suni sancı verdiler. Açıklığım ilerlemeye başladı moralim yükseldi 8cm oldum her bakan çatın çok dar diyordu yapmadığım hareket yürüyüş kalmadı çok ümitliydim. 10 cm oldu bebek yukardaydı ve hiçbir şekilde inmiyordu artık gücüm kalmadı doktor geldi 23.30a kadar inmezse sezeryana alırım dedi artık yalvarmaya başladım ağlıyordum. Tam 23.30da doktor geldi hala aynıydı ve beni ameliyata aldılar spinali sancım çok olduğu için 10 defa yaptılar tutturamadılar ağlaya ağlaya bayıltın beni diyordum en son tuttu bacaklarım uyuştu biraz rahatladım bebeği çıkardılar meğer 2 tur kordon dolanmış ve kafası ters yönde geliyormuş 15 saat boşuna eziyet çektim çok şükür bebeğim iyi ben de toparlanma çalışıyorum ama çektiğim acıyı asla unutmayacağım dilerim sizin doğumlarınız güzel geçer