durusuuu Kızlarrr ne ara geçti anlamadım benimle yakın tarihlerde olan var mııı? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Ben biraz fazla ayakta kalınca ayaklarım şişiyor 🥲 Son tarih 18 Aralık ayy şimdiden heyecan bastııı🫠🫠
Umutlubirkadin durusuuu ayyy allahım ben o zamanları ne zaman görürüm acabaaaa Bulantılardan mide ekşimesinden hayattan tad alamiyorum :( 6+4 resmen zaman geçmiyor
Butterfly06 durusuuu Benim de aynı son 99 , tahmini doğum tarihi de 18 aralık sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri ❤️
durusuuu Umutlubirkadin Ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki 20. Haftaya kadar bulantı yaşamış biri olarak inan ki bi anda geçiyor 🥲💗
durusuuu Edolf hiç geçmeyecek gibi ama şipşak geçiyor gerçekten sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 🤲🏻😍
durusuuu Butterfly06 aynı şeyleri yaşayan insanların olduğunu görmek bile güç veriyor 🙏🏻 amin canım tek isteğimiz o 😍
Miniginannesiiii1111 durusuuu son 63 Allah izin verirse inşallah sağ salim 31+0 şükür 🥰 Eylül ayida sağ salim hızlı geçsin istiyorum
Butterfly06 durusuuu Bizimki de erkek 🩵 ismine bizde tam karar veremedik daha ama yüksek ihtimalle Yiğit Aras düşünüyoruz
SuEr_Tu1512 durusuuu Çok aşırı heyecan ve üzüntü var🥹 Arkada bir evladım daha var, onu bırakma duygusu beni mahvediyor, ama sonra ikisine de kavuşma duygusu heyecanlandırıyor. Değişik duygular yaşıyorum🥹🥹
senem0987 durusuuu benim de fazla ayakta kalınca ya da tüm gün oturunca ayaklarım şişiyor onun dışında ağrı vb hiçbir yerimde yok çok şükür karın büyüdüğü için sağa sola dönmek zulüm ve gece çişe kalkmakta ölüm onun dışında oğluşum hiç yormuyor annesini
durusuuu senem0987 oh çok şükür anlattıkların çok normal hepsini ben de yaşıyorum sonuna kadar böyle sorunsuz gidelim inşallah 💘💘
hamilesavis19 durusuuu son 99a 3 gün kaldı 🥲 21 Aralık doğumum benim de. Ayakta olmak iyi geliyor bana da oturmak her yanımı mahvediyor. Bel, sırt ağrılarınız başladı mı? Bir de bir türlü kabızlık/ishal dengesini kuramadık. Sizde de bağırsak problemleri var mı 🥲
durusuuu hamilesavis19 yemek yapmaya kalksam belim ağrıyor çok normal bazen kabızlık oluyor bol su ile hallediyorum canım 🌸