1sss Hazırlanma süreleri çok uzun diye biliyorum. Hazırlanma süresi kısa olan bir yer öneriniz olur mu? Tulum ve yastık istiyorum sadece.
pnar-06 1sss trendyolda yaptırdım bebe wini gayet de hızlı ve özenli sipariş oldu 👍 yıkadım da solma yapmadı
Havin49_ 1sss ben trendyoldan yapmıştım oğlumda 4-5 günde geldi yanlışım yoksa 11 liydi o zaman 700 tl di bataniye ve yastık da dahildi içinde
annelikyolculugumm Silaaaamom2025 lilabionun kendi sitesinden nevresim yastık kılıfı yaptırdım baskısı çok güzel geldi 🌸
Silaaaamom2025 annelikyolculugumm evet bende memnun kaldım yıkadım solma falanda olmadı inşallah olmaz da ☺️
Zeynoooom 1sss yok değilim ama öyle bir şey olsun isterdim kadının hissi beni o kadar çok memnun etti ki her yere yazdım böyle insanlar her zaman olmalı çünkü sizde bence böyle düşünmelisiniz
ipekmom_ 1sss instagram meryem bebek tasarımdan söyledim çok memnun kaldım tulum şapka eldiven 3lü aldım, 15-20gün hazırlama süresi dediler ama 20günü bulmadan ulaştı elime tavsiye ederim nakış işleme aldım ben