[silindi] Biz bugün 16 haftalık olduk ama son 1 haftadır göbeğim büyüdü artık hamile olduğum anlaşılıyor😂erken değil mi daha🤔
meryemocak [silindi] 16 haftalıkken fındık çıkmış solucan gibiydim yuvarlak komik bir gobegim vardı😅 şimdi kilolu hamile kaldım ondandır herhalde bildiğin göbek var🤦🏼♀️
senaelemen [silindi] Arttırıyorum o zaman 😂 şu an 12+3 üm. Sanki içimde tosuncuk var öyle belli oluyo karnım 🤭 54 kilo ile hamile kaldım
SedaNurMB Haftamdayım bu hafta artık biraz büyümeye başladı. İnternette sürekli ay ay karın fotoğraflarına bakıyorum göbeğimde var olmasına rağmen benimki küçük o fotoğraflara göre 🫣
SedaNurMB [silindi] 83 ile hamile kaldım hala 83 kiloyum hatta yemek yediğim halde son tartıma çıktım onda 83 çıkmıştım boyum 169
hizlivecocuku İlk hamileliğimde 20. Haftadan sonra belli oluyordu hatta saklasam belli olmazdı o derece ikinciye hamileyim 14. Haftadayım şuan bile biraz belli oluyor
senem0987 16 dan sonra belli olmaya başladı benimde şuan 25 haftalığız daha ne kadar büyüyecek tahmin bile edemiyorum şuan bile çok zorlanıyorum çünkü
hizlivecocuku [silindi] vücut yapısına göre değişiyordur bence ben normalde de kiloyu göbeğime alan birisi değilim bacaklarıma kalçama gider
ylnydgd Ben erkenciyim ya 14 gibi belli olmaya başladı yarın 17 olacak baya belli artık. Zayıf hamile kaldım bebek de uzunmuş biraz anasının kızı :) ondan olabilir dedi doktor
Fuunndaaa İlk gebeliğimde 5 aylıkken bile belli değldi ikinciye hamileyim 12+4 teyim karnım 4 5 aylık hamile gibi şişti
dmrelif Ilk gebeligim 18. Haftaya girdik iki haftadir regl gobegi gibi ama benim boyum uzun o yuzden 16 _18 arasi cikmaya baslamasi belli olmasi normal
peroksizom Bende 10 haftalığım daha göbek yok bide yiyemediğim için bulantılardan dolayı kilo veriyorum sürekli. :(