Mrvmrv78 31 haftalık hamileyim doktır bacak boyu 29 haftayla uyumlu dedi böyle bişey yaşayan var mı genetik de olabilir flan dedi ama kafama takıldı
Burcak61 Mrvmrv78 30+6 yım dün bana da bacak boyu kısa ama genetik olabilir dedi aman takmayın bişe görüp ölçüyorlar ben artık takmıyorum
vanilya_kokusu_ Mrvmrv78 var ben kızıma aynısını dediler ama şuan bacagu kısa değil okadar evet minyon ama genetikte var 😂
Mavispembis1_ Mrvmrv78 oğlumda bana da öyle dedi bacak boyu kısa boyu kısa olabilir vs hiçte öyle olmadı 😂
Rbs06 Mrvmrv78 bana da kalbınde parlaklık var kafası buyuk dendı sonuc masallah sorunsuz dogdu her denılenede ıtıbar etme ınan dogru cıkmayabılıyor
evinsekmann Öf aman banada öyle demişti doktorum 😂😂 şimdi bakıyorum hic oyle değil valla ikiside aynı ahaha
pinar_shnlii7 Bana da öyle söylendi 39+6 haftalık hamileyim boyu 34.haftada kalmış dedi doktor korkuttu beni de. Gen yapısı diye düşünüyorum. 🤷♀️🥺
Mrvmrv78 pinar_shnlii7 benim de boyum aşırı uzun değil ama inşallah sonradan yakalar bir sıkıntı çıkmaz
rabisimm Mrvmrv78 banada bugün bacak boyu 2 hafta geride görünüyor dendi siz şu an ne durumdasınız bi değişiklik oldu mu?
Rojda09 Mrvmrv78 benim ikinci bebeğim içinde doktor aynısını dedi hatta genetik olabilir dedi oğlum şuan 1.5 yaşında boyu yaşıtlarına göre ilerde gidiyor hiç takılma canım