ayasfat Merhaba kızlar son adet tarihim 14 ağustos 3 gün önce evde test yaptm çift çizgi çıktı. Dün doktora gittim ultrasonda kese görünmedi erken olduğu için olabilir dedi doktor. Beta değerim 215.9 çıktı normal mi sizce
efnanhiraa ayasfat 215 değerle kese görmeye çalışan Dr gitme canım birdaha 1500 de vajinal usgde görünür 3bik ve üzeri karından 215beta ile kese arayan Dr da ne bilim yani 2kati artışı takip et 2 güne bir cnm
Meral_63 ayasfat betam 7021 di kese yine görünmedi senin değer Yeni Yeni zaten bi hafta daha bekle sonra git doktora ☺️
Havin49_ efnanhiraa be alakası var cnm bende 4 haftalık gitmiştim bilmiyordum muayane için gittim çok sancım vardı doktor kese gördü dedi hasta oldun mu yok dedim iki hafta sonra gel dedi niye dedim dedi gebe olabilirsin kan ver kan verdim o zaman 101 çıktı kese göründü iki hafta sonra 6+3 de kalp atışı duyduk çok şükür
ayasfat efnanhiraa aslında bende aynı şeyi söyledim doktora kese görmeye gelmedim çünkü daha 3 haftalık görünüyor ☺️
efnanhiraa Havin49_ benim hep gitiklerim 1500ustu dedi drlar baksakta göremeyiz dedi ondan öyle dedim cihaz farkınida unutmamak lazım
Havin49_ efnanhiraa yani siz doktor u değiştirin öyle bişey olmaz demişsiniz ondan dedim ben 4 haftalık kese gördüm yani
efnanhiraa ayasfat yerleşme olabilir gittinde söyle lekeyi ama unutma 100degerle.kesr zor görünür bilemiyorum belki görünmüştür arkadaşta
bingaling562 Dünkü değeriniz mi 215 di. Benim de son adet tarihim 14 Ağustos ve ben de gebe olduğumu öğrendim de. Ben pazartesi verdim kanı 106 çıktı benim. Siz Salı günü mü verdiniz
ayasfat bingaling562 evde test yaptığımda ilki daha soluktu birdaha yaptım sonra baya belirgindi. Size 2 gün sonra kan ver dedi mi doktor
efnanhiraa Havin49_ doğrudur kese gozukmustur bende gördüm de 4 buçuk haftalıkti ama betam 2gun önce 1831di hangi Dr gitsem düşük değerle kese gözükmez dedi muane bile etmediler ondan dedim o değerle keseye bakmaya çalışması garip geldi
Havin49_ efnanhiraa yani cnm her doktor farklı bişey diyor bana 1 hafta ara var dedi bebeğim için diğer doktor üç gün diğeri 5 gün ultrason doktor çok değişen faktör cnm
bingaling562 ayasfat ben 2. Ye kan verdim aslında. Sonuca bir bakalım dedi aile hekimi ama ben yarın bir daha kan vermeye gidicem. Daha değerim düşük gibi geliyor. İlki 23 çıkmıştı aslında 4 katına çıktı ama yine de düşük rakamlar olduğu için endişeliyim biraz. Bakalım yarınki kaç çıkacak
ayasfat bingaling562 bende öyle, yarın güncelleme yaparım ☺️ senden de iyi haberler bekliyorum yarın için