RecebinEsrasi Kızlar akşam yemeğinde balık yedim ve unutup süt içtim uyuyacaktım şimdi ama tedirgin oldum bi sorun olur mu acaba ya??😓🙄
Busra_bugraaa RecebinEsrasi zaten olsaydı mide bulantısı baş dönmesi falan kötü olurdun bu saate kadar bişey olmamışsa olmaz
Elifff123 RecebinEsrasi Taze balık ise birşey olmaz canım ama sütü yeni içtiysen uyuma hemen biraz bekle
Srfn11 RecebinEsrasi Hicbsy olmaz ben ayvalikliyim milyonlarca kez baligin uzerine sutlu tatlida yedim dondurmada yedim meZede yedim hic tedirgin oluo korkma strese girme kuzum🥰💋🌸
RecebinEsrasi Busra_bugraaa valla tazeydi ama unuttum canım ya yeni içtim bi yarım saat oldu korkudan uyuyamadım🙄
Busra_bugraaa Deletedmom525 aa olabilir 🙈 inşallah bişey olmaz ya balığı yoğurtla yiyenler var taze olduğu sürece hiç bişey olmaz
Deletedmom525 Busra_bugraaa çok nadir görülen birşey sanmıyorum birşey olacağını Allah’a emanet olsunlar
RecebinEsrasi Busra_bugraaa Deletedmom525 inşAllah olmaz kızlar valla bekliyoruz Allah'a emanet bi şekilde 🤔
RecebinEsrasi Srfn11 inşAllah olmaz ya bişey tedirgin etti beni canım ya içim rahatladı biraz yorumlarınızdan ama uyuyamıyorum korkudan🤔
seyma281015 RecebinEsrasi biz İstanbul da balık ekmeğin yanında bi güzel ayran içmiştik. Bitirdikten sonra farkına vardık tabi 😂 balık tazeyse hiçbir sıkıntı olmaz. Ki muhtemelen tazedir, Bayat balığı anlardınız çünkü
RecebinEsrasi seyma281015 oh mis afiyet olsun ne diyim bizede öyle oldu valla olan yapcak bişey yok😂🤭bayat değildi bence ama tedirgin oldum yinede
etugce Taze özellikle de yüzey balığı yediysen bir şey olmaz, zehirlenme ağır metal değeri yüksek bayat balıklarda olan bir şey için rahat olsun
RecebinEsrasi etugce inşAllah öyle olur çok teşekkür ederim canım🤔🤔palamuttu yediğim bekliyorum yinede nolur nolmaz
Srfn11 RecebinEsrasi Uykun varsa uyu yiyeli ne kdr olmus ztnnn hic korkma hicbsy olmaz.. ben neler yedim karises kalamar turlu cesit baliklar ve uzerlerine meze yani 😳 hicbsy olmaz 👍🏼😊
RecebinEsrasi Srfn11 tekim şuan canım yoksa uyuyucamda ondan dolayı endişe ettim bi durum olursa diye🤔inşAllah olmaz kuzum çok sağol😊🤲