Fusya Lastik avokadolar türedi diyorlar ya gerçekten lastik gibi asla ermiyor ve ermeden çürüyor aşkım sürekli çöpe atıyoruz. Dün 60 liraya mükemmel görünen bir avokado aldım kestim bir baktım içi kapkara
merveasilorhan Fusya siz nerden aldınız 60 tlye benim aldığım yer 90-100 bandında değişiyor ger gittiğimde
ppmerlina Aaayseeert milletin avokadoyla ne çok derdi varmış jdjdjd Ameriga bizi kıskanıyo bakın salatalık demiyoruz avokado diyoruz 🥑🥑
Aaayseeert jalepone tosya yolunda ki hedef yapı var ya onun karşısında oturuyor ailem aşko ahahhaha kız akraba çıkacağız yakında . Kuzeykent fav mekan hahaahahaha
jalepone Aaayseeert evet ya kuzeykent baya iyi bir kaç senedir. Şimdi adı değişti de kuzenkent lisesinde okudum kocam da orada göl öğretmen lisesi varya orada okudu . Hey gidi hey valla lise arkadaşımı buldum gibi oldu 😂😂
Fuunndaaa Aaayseeert yerli avakado alıyorsanız şu an yetişen cins en lezzetsiz ve çabuk bozulan bir cins normalde bende çok tüketiyorum ama şu an yetişen çeşidi almıyorum yabancı menşeeli de marketlerden almıyorum Antalya’dan sipariş veriyorum
merveasilorhan Aaayseeert alırken dışı parlak olanlardan alın pütürlü olanlarda o sorun oluyor birde yanına muz vs bi meyve koyun ben hiç sıkıntı yaşamıyorum ama zincir marketlerdeki avokadolar öyle oluyor genelde küçük ve olgunlaşma sorunu
Aaayseeert jalepone bende 28 aşko kesin ortak tanıdıklarımız vardır hahaahhh bizim mahalle de Seda diye bi kız vardı senin yaşların da kesin arkadaşsınızdır