erikarpuz Selam hanımlar, bebeğinizin cinsiyeti belli olmadan neler aldınız? -12. haftamda alışverişe başladım ilk aldığım birkaç beyaz zıbındı 🥹 Cinsiyet belli olmadan alışverişe başlamak beni gerçekten çok rahatlattı 34. haftamda her şeyim hazır🤭 Konuyla ilgili blog yazımızı da inceleyebilirsiniz 👇 https://www.mutluanneleriz.com/cinsiyet-belli-olmadan-once-alinabilecek-urunler-bebek-alisverisine-erken-baslayanlara-rehber/
Gokturkmom_ erikarpuz Cinsiyeti öğrenmeden unisex olan renklerden takımlar almıştım hastane çıkışı ,sonrasına kendime bi liste hazırladım ay ay o listeye göre parça parça alışveriş yaptım maddi olarak bizi hiç zorlamadı :) En sona bebek arabasını bırakmıştım onu da Kasım indiriminden kapmıştım 19binlik arabayı 11e almıştım :) indirim zamanları alacağınız şeyleri kapın derim 🥰❤️
Accountant erikarpuz kıyafetler harici şeyleri almıştım ana kucağı juno yatak biberon küvet ateş ölçer burun aspiratörü göğüs pompası vs.
Rabiul erikarpuz zıbın , tulum , ateş ölçer , küvet seti , ağız mendilleri , müslin örtüler isteğe göre reflü yatağı vs de alınabilir
Oz_bebek9396 erikarpuz ateş ölçer kamera çorap alın soft renklerde kıyafetleri alın benim erkekti hep krem kahve gri tarzı aldım hem erkeğe hem kıza olacak şekilde. Mesela ben erkek kıyafetleri sevmem arabalı dinazorlu vs hepsi o kadar sade oldu ki bakınca da erkek kıyafeti olduğu da belli oluyor göz yormuyor çok sade bir kıyafet koleksiyonu oldu. Cinsiyet belli olunca bir kaç tane erkek kıyafeti aldım onda da göz yormayan şeylerdi. Biraz da heveslendim 4 ay 6 9 ay 12 aylık almıştı olduk takım tarzı falan 🤭 müslin battaniye alın bol bol krem kahve gri tonları çok güzel ürünler var şimdiden bebek arabası araştırın. Park yatak araştırın. Termometre alın. Ağız silme mendili bol bol alın bence. Tarak alabilirsiniz ben ara ara gördükçe aldım heveslenip. Anne bebek çantası alın onu da araştırıp. Emzirme Yastığı alabilirsiniz. Kendinize alabilirsiniz fırsat buldukça bu benim işime yarar dediğinizde emin olduğunuz göğüs kremi göğüs pedi düğmeli pijama takımı emzirme sütyeni lohusa kilodu ama sütyen konusunda normalindem büyük alın ben bir beden büyük almışım dar gelicek büyük ihtimal doğumdan sonra veya emzirme Atleti alabilirsiniz. 32 34 te tamamlanmış olsun hastane çabanız öncelik ona olsun bence eksiğiniz. Ben 40 artı 6 yıl 32 den beri bekliyor orası ayrı tabi benimkinin doğmaya niyeti yok 😅🤭
kayrosmom Sağım cihazı müslin örtüler ağız mendilleri mama kaşıkları unisex renkli emzikler unisex renkli çoraplar aldım
tarhanfur aysct allah korusun neden böyle dediniz ki riskli bir gebelik mi bendede düşük riski vardı sizin gibi düşünüyodum hatta çok hamileyim demiyordum hayal kurmuyodum giderse çok üzülürüm diye çok şükür 3. Ayımıza girdik Allahın izniyle güzel ilerliyor. okuyunca yazınızı kalbime dokundu
Nurkl aysct Valla bacım ben de senin gibi düşündüm 20 haftalık oldum şimdi başladım Allahim korusun ama benim arkadaşlar 2 aylıkken yatak odası takımı bile aldılar . Kötüyü cagirmayalim sağlıkla kucağımıza alalım 🌸
Fuunndaaa aysct bende aynı durumdayım ilk hamililgimde 30 haftalıkken kalbi durdu herşeyi hazırdı kızımın şimdide hamileyim sürekli korktuğum için ileriye erteliyorum alışverişi
aysct tarhanfur Düşük riskim yok daha önce kimyasal gebelik geçirdim 7 haftalıktı. şimdi 8. Haftadayım ama insan hep acaba birşey olur mu korkusuyla yaşıyor. Eşime söylerken bile heyecanlı heyecanlı söyleyemedim kalp atışını duyalım öyle emin olalım falan dedim. Bilmiyorum galiba daha önce heyecanım yarıda kaldığı için böyle hissediyorum
biryazgecesiii aysct haklısınız bu duygularınızda ben de kimyasal gebelik yaşadım öncesinde. Ama kötüyü düşünmeyin. İnançlı biriyseniz eğer dua edin bol bol. Biz ne yaparsak yapalım Allah ömür biçtiyse bebeklerimize bizimle birlikte yaşayacaklar. Ben de acaba erken mi başlıyorum alışverişe diye çok düşünüyordum ama bunu biz kontrol edemeyiz. Çünkü olacak olan 35. haftada da olabilir, doğduktan sonra da. Rabbim en güzelini en hayırlısı ile nasip etsin. Olumsuz düşünmeyin. 🤍
tarhanfur aysct iyi düşünün iyi olsun ne zman ki akışına bıraktım o zman daha iyi oldu herşey bizim için
Hellomy99 aysct daha önce bebeğimin kalbi durdu hiç sebepsiz şimdi tekrar hamileyim ilk dört ay aynı sizin gibi kendimi hiç heveslendirmedim zaten sonra kıpırtılarını hissediyorsunuz kafanız direk rahatlıyor,bir kere oldu diye hep olmuyor inanın kalbiniz ferah olsun ama çok odaklanmayarak da gayet iyi yapıyorsunuz. her gün dua edin gerisi allahtan tabi ama içinize de hiç negatiflik gelmesin pozitif düşünmeye çalışın hep inşallah alırsınız sağ salim kucağınıza
Accountant Huzurunsesi3 manuel pompa mı aldınız ben şarjlı kullanıyorum ihtiyacınız olur illaki ihtiyacınız olunca da alırsınız
melsaanne erikarpuz ateşölçer , nebülizatör , sağma makinesi , alt açma örtüsü, bez , yatağı, bebek arabası, ana kucağı, biberon , temizleme pamuğu, depend, deterjan, şampuan, pişik kremi, biberon temizleyici, anneye pijama , bebek içinde renksiz battaniye