Mavikelebek- evet canım eğer henüz dosyan yoksa adetin 3.günü kadın doğum bölümüne infertilite olan kısmına tüp bebek ilk başvuru kısından randevu alıyosun hormonlarına bakıyolar adetliyken sonra zaten sana kağıtta neleri hazırlaman gerektiğini söylüyorlar eğer eşinin sperm testi varsa mutlaka onuda al senin rahim filmin falan sonra tüp bebek ilk başvuru sonrasına gidip senin kaydını alıyolar ama hemen tüp bebeğe almazlar canım eğer amh değerin olması gerekenin altında değilse devlette olursa önce iki aşılama denetip sonra tüp bebeğe geçiriyolar eğer amh düşükse onda aşılamayla vakit kaybetmiyolar o zaman tüp bebek planlıyolar çünkü amh düşüklüğü erken menepoz belirtisi olduğu için ama evrakları toplayıp versen bile evraklar kurula gidiyo kurul tedavi planlıyolar sonra sizi arıyolar gelin konuşmaya diye benim öyle olmuştu geçen sene eylülde falan evraklarımı teslim ettim kasım yada aralıkta yumurta toplamam olmuştu ama ben pcos olduğum için adetimi beklemiştik olmayınca söktürücüyle adet olup öyle gittim ama kuruldan sonuçta 1 aya yakın geliyor