Kızlar bende elendimmm😂♥️çok uzatmadan direk konuya giricem….hamileliğimin başından beri her zaman normal doğum istedim aklımda hiç sezeryan yoktu taki 39. Haftaya gelene kadar😂çok şükür herşeyimiz güzel sağlıklıydı normal doğum için hiçbiri engelimiz yoktu ama bebeğinde gelmeye niyeti yoktu eşim kendi işini yaptığından dolayı esnaf olduğundan dolayı işini yapamıyordu gidemiyordu bi yere çalışmaya her an doğum olur die diken üstündeydik Buda bizi çok etkiliyordu ben gurbetteyım sadece eşimin ailesi var benim ailem uzakta ama annem geldi çok şükür…neyse en son 39+5 olduk eşimle oturduk konuştuk buranın devlet hastanesi kötü ve seseryanı yasaktı karar verdik özelde sezeryan istedik gün aldık ettik dün sağlıkla kavuştum oğluma ve sezeryandan okadar çok korkuyordum ki size anlatamam heleki epidural iğneden ama hiç korktuğum gibi olmadı…doktorlar hemşireler çok ilgiliydi ameliyathaneye girdim tek tek nasıl durmam neler yapmam gerektiğini anlattılar hiç sözlerinden çıkmadan dediklerini yaptım ve gram canım acımadı işlem bittikten sonra ameliyat sırasında hemşirelerle muhabbet ettik çok ilgilendiler ve o an o muhteşem an bebeğimin ağlama sesini duydum dedim ki tamam hayat bu işte yaklaşık yarım saat olmadan ben ameliyattan çıktım 2 saat sonra uyuşukluk gitti ve ağrılarım başladı hep yürüdüm çok şükür onda da sıkıntı yaşamadım bugün taburcu olcaz nasipse 2 kişi girdik 3 kişi çıkıcaz Rabbim hamile olan herkese kolay doğum nasip etsin isteyen herkese de bebiş nasip etsin benim de hikayem böyle uzun oldu ama olsun diyeceğim o ki çevrenizden anlatılan söylenilen şeyleri dinlemeyin korkutmayın beni çok korkuttular çok etkilendim siz etkilenmeyin kendinizi rahat bırakın♥️♥️♥️