Betaaaa Haftada kanala girdi bebeğim 2600 dedi kilosunada ne kadar durur acaba kanala girdikten sonra hemen gelir mi bu kiloda doğsa küvöze alırlar mı korkuyorum
gkbyza Betaaaa ben de yarın 36+3 de doğum yapacağım 3 gün önce 3.050 civarıydı inşallah küvöze girmez dua edin 😓
Minikeller38 Betaaaa bende 36+5 im kanala inmiş ama sıkıntı değil dedi benim kalp atışları biraz yavaş çıktı o beni tedirgin ediyor sadece .
Mamoste12 Kanala girdiğini doktor ultrasondan mı görüyor yoksa muayene ile mi , bi de Allah’ın izniyle 36 dan sonra kuvöz pek gerekli olmuyor kilosu da iyi merak etmeyin 🌸
Minikeller38 annebebek16 evet canım utrasyonda bakınca kafası artık kanala inmiş kendini doğuma hazırlamış dedi .
Selim_Alparslan Betaaaa benim de 36 dan beri aynı canım şuan 38+4 olduk artık basi iyice kanalda ve dun gece sancim başladı şimdi yavaş yavaş devam ediyor inşallah gelicek 1 2 güne 🤩
Selim_Alparslan annebebek16 valla nasil anlatayım ki canim zaten geldiğini anlamamak mumkun değil desem🤭🫣
Meralinmucizesi Betaaaa bende şu an 36 haftaligim cuma günü alttan muayene etti bebek pozisyon almış elime geldi dedi bakalım ne zmn gelicek Allah hayırlısını versin inşallah biran önce sağlıkla gelirler insallah