kizinaasikanne Miyosss benim gördüğüm tarih 22 falandır tahtasını 2 hafta boyunca gördüm yanlış görmem imkansız
kizinaasikanne Muallim3 bilemiyorum yanlış görmüşümdür o zaman bende şu an kararsız kaldım o zaman dedikleri gibi 22 haftalık falandı
Lalakaplangl kizinaasikanne mümkün değil, literatüre geçmiş hayatta kalabilen en erken doğan bebek 21 haftalık zaten. 12 haftalık fetüs 10-12 gr oluyor zaten, boyu da 5-6 cm oluyor. Mümkün değil yani 22 haftalıktır o
kizinaasikanne Lalakaplangl bilemiyorum yanlış görmüşümdür o zaman bende şu an kararsız kaldım o zaman dediğiniz gibi 22 haftalık falandı
Mrsz 12 haftalık maalesef mümkün değil daha organları nın birkaçı oluşmamış oluyor.22 haftalık olabilir.
Busrasisman Sevdepuh geçmiş olsun inşallah sağlıcakla bebeğinize kavusursunuz. Çok zor bir dönem başka insanların size dediklerine kulaklarınızı tıkamanız sadece doktorunuzu dinlemeniz lazım. Bende 24+2 de dogum yaptum 5 buçuk ay yogun bakım kapısında bekledim.
Hamiske Geçmiş olsun, sağlıcakla kavuşun inşallah, bir sürü mucize hikaye var, instagramda prematüre bebekler sayfasını takip etmenizş tavsiye ederim, çok zor biliyorum ama olabildiğince umutlu hissetmeye çalışın, hisseder çünkü sizi bebeğiniz
Sevdepuh Burcingurenc beklıyrız öyle beyın kanaması ve kalp açılması olabılır dedı doktor bugünler çok tehlikeli dedi
Muallim3 pozitifanne06 Bana doktorlar 1 ay önce bebeğim 480 gr olduğu için küveze alamayacaklarını ve 500 gr altının alınmadığını söylediler.
Biminikannesi Sevdepuh Rabbim sana bağışlasın inş yiyecek ekmeği varsa kalır senle ama duamız mimikle ben 31 haftalıkken yapmıştım ama iki hafta geriden geliyordu 1100 gr 3 ay küvezde kaldı sonra melek oldu dayanamadı yavrum dilerim senin bebeğin seninle kalır 🤲🏼
Sevdepuh Biminikannesi imtihanınız çok zor rabbım bir daha yaşatmasın İnslaah kuzenımde bu şekılde oldu ikinci hamileliğinde hamilelik süresi boyunca karından iğne yapıldı
0925 Muallim3 doğru öyleymiş bnada 500 gram altı yasamla bagdasmadigi için kuveze bile alınmaz demislerdi
kizinaasikanne AybarsUmay_ Bebeğim 2,5 kg doğdu. Doktorlar denek olarak kullandı bebeğimi bence yoksa yoğun bakımda yatmasında hiçbir mantıklı neden buşamıyorum 2,5 senedir. Şöyle anlatayım ben kalp hastası olarak doğmuşum 14 aylıkken açık kalp ameliyatıyla bu hastalıktan kurtulmuşum. O yüzden ÇAPA’ya yönlendirdiler beni. Bebeğimde de kalp hastalığı şüphesi var dediler ama doğumdan hemen sonra EKO ve EKG’sine bakmışlar bir şeyi yok kalbi gayet sağlıklı dediler. Ve bebeğimi yatırmaya devam ettiler hiçbir şekilde bize sağlığıyla alakalı bir şey söylemediler ve 14 gün boyunca kuvezde boşu boşuna yattı memede emmedi biberona alıştırdılar ben süt sağıp götürüyordum onlar biberonla veriyorlardı. Ağlamasın diye emzikte vermişlerdi çünkü benim kızım çok ağlıyordu ve çok hareketliydi bebek hemşireleri en sağlıklı bebek diyordu. Ama 14 gün yattı. Şimdi yine hamileyim nasip olursa Allahım kötü bir şey yazmasın ama ÇAPA’dan adım atmak istemiyorum o kadar çok soğudum ki
Hamiske Sevdepuh Hepsi için tedavisi var, sen yüreğini ferah tutmaya çalış, önce gr verecek ödemi gidecek, sonra allahın izniyle inşallah kilo almaya da başlayacak, anne sütü vermeye başlandı mı?
Burcingurenc Sevdepuh kaç gün oldu ? Bizde beyin kanaması geçirdik 2. Evre ama çok şükür geçti o beyin kanaması olduğu yerde kanama olup duruyor bütün Prematüre doğanlarda oluyor canım , bizimde kalpte açıklık var işte operasyon ile kapanacak ama doktor biraz büyümesini bekliyor makineden çıkarmam lazım diyo operasyon için
Vera-Mrym Yakın arkadaşım aynısını yaşadı bebeği 3 ay yoğun bakımda çoğunu entübe halde geçirdi. Şimdi Elhamdülillah evde doğduğu günden itibaren 6 ay geçti evde oksijen makinesi ile oksijen alıyor ama doktorlar bir kaç aya ciğerleri iyice gelişir makineye ihtiyacı kalmayacak inşallah dediler. Çok umutsuz baktılar sürekli başka bir hastalık için teşhis koydular ama Allah yaşamasını diledi zamanla da hastalıkların çoğunu yendi ve aynı aylarda olan normal doğmuş abi ablalarının gelişimine yetişti bile inşallah. Allah sizin yavrunuzu da sağlıkla size bağışlasın. Tüm yavrularına şifa bekleyen ailelerin yavrularına şifa versin Allah.