mrp2023 Yonca_ ben 2.gün giyilebilir mochi makinesiyle sağdım 5 ml birinden 2 ml birinden geldi bence öyle bişeyle deneyin elle zor olur
Mzgnn0234 Yonca_ canım sezeryan sonrası duş almadan süt kanalları açılmıyor malesef aynı şeyi yaşadım sağmaktan goguslerim morardı bebeğim doğduğu gibi küvete götürüldü ne yapsam olmadı eve gelince duş aldım çok sıcak olmayacak şekilde duş alırken goguslerime de ovdum ve geldi şükür sende stres yapma zaten gelecek
Deleted33000 Yonca_ evet canım güzelce dinlen bebeklerin gelince senin güçlü ve dinlenmiş olman lazım güzel anne🥰🥰
ipekmom_ Yonca_ evet siz bebeğiniz için süt vermeniz gerektiğini düşünün, onların suan en çok buna ihtiyacı var, bu şekilde onlara kavuşacağınızı düşünün. Kötü şeyleri çıkarın aklınızdan, sağarken onları düşünün gülümseyerek deneyin herşeyi
Senaaaskr Yonca_ düzgün yerleştirmemekten kaynaklı olabilir . Ya da sut haznesininsilikonlari tam oturmayıp sızma yapabilir ve aynı zamanda hava kacirdigi için düzgün vakumlayamayip iyi sagim yapmamış olabilir. Ben memnunum 5 aydır sağıyorum bu şekilde
__Kubracik01__ Yonca_ askim muzlu süt yap içine ekstra tahinle yulaf ekle goz kararı blendirdan geçir ic sut yapiyor akışına bırak sagım yapıyorsan bakma ne kadar geliyor diye inan bana gelecektir sürekli sağım yapmaya çalış ki beyin otomatikmen sut uretmeliyiz diye çalışsın sut üretsin taktik bu bebeklerin ve sen iyi olacaksınız 💕