Nazz344 bebiveben rica ederiim. İçin ferah olsun. İnşAllah hepimiz bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza 🙏🏻🫶🏻
annelikyolculugumm bebiveben 😂 şu an kaburgama öyle baskı yapıyor ki sen miydin hareket etmiyorum diye hastanelere giden diyor 😁 biraz kendine yer açtıktan sonra hareketleri artmaya başlıyor merak etmeyin 32+5 iz 😁
bebiveben annelikyolculugumm ay çok sevindim senin adına 😊 umarım benimki de hareketlenir bi daha hiç şikayet etmicem🙈😂
Dadas bebiveben bacım sakin stres yapma yerleri daralıyor. İnan kızım karnimda çok fazla oynamazdı. Çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım şimdi kıpır kıpır 😅 sağlıcakla gelsin anne kuzusu inşallah 🤲🤍🌸
bebiveben Dadas yaaa şu yorum beni öyle rahatlattı ki Allah razı olsun 💕 insan korkuyor ya iyi olsunlar da herşeye razı oluyor 🥹
Dadas bebiveben annelik eşittir endişe 🥲🤍. Rabbim hepimize evlatlarimiza güzel bakmayı nasip etsin inşallah 🤲🌸🤍
demirrleydi_ bebiveben aynen öyle doktorlar hep der bir kadının rahmine bebek düşer düşmez o kadın anne olur diye 🥰
bebiveben demirrleydi_ ben çok kolay zannediyordum ama hamile kaldıktan sonra doğuran ve hamile olan her kadına saygım 100 kat arttı. Öyle kutsalmış ki sadece sözde zannediyordum ta ki yaşayana kadar. 🥹💕
demirrleydi_ bebiveben işte yaşanmadan bilinmiyor bazı şeyler bende ilk gebelikte öyleydim hamile kadınlar ne kadar çok abartıyor diyodum takı hamile kalana kadar aman bebeğime bişey olmasın aman şuna dikkat edeyim herşey bir telaş içinde yapılıyor
Nazz344 İnşAllah. Benimde mesela son bir haftadır göbek deliğimin üstünde duruyo toplanıyo daha cok bebek. Harnımda tuhaf duruyo haliyle 😅 bunu yasayan var mı peki aranızda merak ettimm
bebiveben Nazz344 evet bana da oluyor göbek çevresi ve kaburga üstü topak gibi olup biraz kalıyor semsert oluyor.
bebiveben Dadas amin inşallah canım. Allah hiç birimizi utandırmasın. Güzel birer anne olup hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah 🌸🐣
bebiveben Nazz344 yok canım rahim yukarı çıkıyor ya bebek büyüdükçe. Hareketleri de orada hissetmemiz normal haliyle
bebiveben buse2507 amniyon sıvısından beslenmiyorlar mı ? Yemek yemiyorlar diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim
buse2507 bebiveben nasıl yemiyorlar kız 3 4 aydan sonra bizim yediklerimizden besleniyorlar, mesela yemek yedikten sonra oynamıyor mu veya su içince
bebiveben demirrleydi_ evet evet aynen öyle canım çok güzelmiş. Allah layığıyla yerine getirecek isteyen herkese nasip etsin
bebiveben buse2507 oynuyor da o yediklerimiz amniyon sıvısına geçiyor o sıvıdan besleniyorlar diye okudum ben. Bebeklerde çiğneme güdüsü yok ki. Ben mi yanlış biliyorum 🤯