Melisiniz1205 2 buçuk yaşına yakın kızım var ve maalesef 1 saat önce eşim içime bosaldı, normalde asla böyle bir şey olmazdı çok şaşkınım ve hamile kalmaktan inanılmaz korkuyorum kızımı düşünüyorum. Ertesi gün hapı alacagım sabah etkili olur mu? Lütfen yazın
adatuna Melisiniz1205 eğer yumurtlama dönemindeyseni etkili olmaz bu haplar yumurtlamayı baskılıyor var olanı değil Ama yumurtlama döneminde değilseniz yumurtlamanızı baskılanacaktır
dmdzkbr Ertesi gün hapları 3 gün içinde alınabiliyor üzülmeyin nekadar erken alırsanız etkisi okadar yüksek olabiliyor
ppmerlina dmdzkbr kaynak? Adından kaynaklı ertesi gün alındığını düşünüyor olabilirsiniz ama o an içilmesi gereken bir ilaç. Ertesi gün alındığında bile etkisi yarı yarıya azalıyor siz bir de 3 güne kadar diyorsunuz
patateslimanti Yumurtlama dönemine denk geldiyse etki etmeyebiliyor. Hemen alın için yinede ne kadar erken alırsanız o kadar iyi
Melisiniz1205 patateslimanti yumurtlama günü takvimde 4 gün önce gözüküyor bugün için orta diyor ama 10 gün adetime. Kızım henüz küçük istemiyorum sizce etki eder mi
ipek63yldz_ Melisiniz1205 kullanıp haber verir misiniz bende bu gebeligimde sonra kullanmak istiyorum da hormon bozukluğu yapabiliyormuş bilginiz varmı acaba
patateslimanti Melisiniz1205 etki eder geçmiş yumurtlamayı içebilirsiniz içiniz rahat etsin bende bir kaç kez kullanmak zorunda kaldım sorun yaşamadım
Melisiniz1205 ipek63yldz_ ben inanın hiç kullanmadım hiç böyle bir şey gelmedi başıma hatta uyku girmedi gözüme bu yüzden, sabah alınca yazacağım
elifmrlll ppmerlina Evet 72 saate kadar alınabiliyor kaynak ise internetten araştırabilirsiniz ilacı üretenin kendisi diyor bunu :) ertesi gün hapı koruyor bende kullandım bi kaç defa
Melisiniz1205 patateslimanti inşallah dediğiniz gibi olur o kadar huzursuz oldum ki 😔 çok kötü hissediyorum suan yani adet görene kadar herhalde kendime gelemem🥲
ppmerlina Melisiniz1205 ne kadar geç alırsan risk o kadar artar bitanem bir şey olmaz derim olur hiç bilemem ama risk artıyor yani Yerinde olsam eşin işe giderken onunla beraber çıkıp nöbetçi eczaneden alıp içerdim
ozgeacar01 Melisiniz1205 Ben 5 saat sonra kullandım ilacı ona rağmen hamile kaldım beklemeden açık eczaneden alıp için derim yumurtlama gününü geçmişti benimkide şuan 16 haftalık hamileyim 😌
ppmerlina elifmrlll ben de kullandım, çok ciddi araştırdım da. İlk 1 saatte içtiğinde oluşan etki ile 72 saatte içince oluşan etki aynı değil. Birinde güvenilirlik yüzde 100′e yakın diyelim. Diğerinde de yüzde 100′mü sizce? Bu sorunun cevabı hiçbir kaynakta “evet” değil Öyle bir an olabilir ki hiç tutmayacak döl o an tutar anne istemiyor diye. 3 gün sonra içip de riski attırmaya gerek yok
bebiveben Melisiniz1205 genelde ella kullanıyorlar sanırım internette görmüştüm bende. Hiç kullanmadım ama en etkilisi o diye biliyorum. Ve ertesi gün de kullanılıyor diye okumuştum. Adı üstünde yani.
ppmerlina Melisiniz1205 doktorlar senede 2-3 defadan fazla içmeyi önermiyor çünkü çok etkili bir hormon ilacı. Zaten içtikten sonra 1-2 ay adet döngüsünü bozuyor. O yüzden eğer bebek istemiyorsan bir dahakine onu içmek yerine eşinin kendini kontrol edebilmesini öneririm aşkım
Nurbat Melisiniz1205 peki neden korunmuyosunuz. Pazartesi günü doğumum olcak 1 senelik vliyim nasıl korunmam gerektiğini bende bilmiyorum yanlış anlamayın o yüzden soruyorum
Melisiniz1205 ppmerlina sabah içtiğim halde hamile kalma ihtimalim olur mu 😏 nasıl böyle bir şey oldu aklım almıyor 😢
Melisiniz1205 ppmerlina ben daha önce hiç kullanmadım bile eşim çok dikkatlidir aslında nasıl oldu ikimizde anlamadık ve o da çok endişendi, tabiki olmazsa bundan sonra çok iyi korunur