Şimdi şöyle anlatayım. Eşim ilk oğluma babamın adını koyucam diye tutturdu. Ben ve babası asla istemedik o da vazgeçti ve Tuğra koydu. Ne bana danıştı, ne şu ismi koyuyorum diye söyledi. Ben Yiğit Aras istiyordum ama nüfustan çıkınca Tuğra ismini görünce şok oldum. Neyseki çabuk alıştım çünkü babasının adı değildi. Şuan ikinci oğluma hamileyim cinsiyetini öğrendikten sonra ağladım, çünkü buna kesin babamın adını koyucam demeye başladı. Ben ağlayınca ve istemediğimi sürekli dile getirince vazgeçti sanmıştım. Biraz önce görüntülü konuşurken teklifi olduğunu söyledi, neymiş o dedim.. Koluna en kalınlarından burma bilezik alıcam dedi, güldüm ve nedenini tahmin ediyorum dedim neden dedi çocuğun ismi için dedim ve evet dedi. İstemiyorum bilezik falan dedim, çocuğun ismini de ben koyucam dedim. Biz kayınvalidelerle birlik oturuyoruz, sen önce evini yap dedim. Tamam söz çocuğun adını koyayım eve başlıycam dedi. Ev falan da istemiyorum, bunlar zaten yapman gerekenler dedim. İyi o zaman evde yapmıyorum dedi, sen bilirsin dedim geçiştirdim… Sonra baktım gözleri doldu, telefonu başka yere çevirdi. Baban bile istemiyor kendi ismini sen niye bu kadar istiyorsun dedim, bilmiyorum dedi..
Kızlar napayım akıl verin bana nolur yaa. Eşim üzülsün istemiyorum. Ama babasının adını da asla istemiyorum. İki isim yapayım diyorum aşırı uzun oluyor. Çok arada kaldım. Nolur kurtarın benii ağlama krizi tuttu şuan 😥