Meralinmucizesi NurAyse_nur ben Sabır etmeye çalışıyorum işte her an suyum gelecekmis gibi oluyor baskı ama düzensiz bakalım ne zmn gelmek istiycek
demirrleydi_ NurAyse_nur bende kötü bir haber aldım bugün izlenimim vardı tansiyonum baya yüksek çıktı başka şikayetlerimde var sanırım gebelik zehirlenmesi yaşıyorum 🥺 moralim alt üst oldu ya bir o eksikti
demirrleydi_ NurAyse_nur teşekkür ederim daha doktorla görüşmedim ama takibinde olduğum hemşirem şüphe etti bende bu aralar bir değişiklik olduğunun farkindaydım ama hiç gebelik zehirlenmesidir diye düşünmedim eşimin eve gelmesini bekliyorum
NurAyse_nur tahamommy yok artik 🤣🤣🤣koskoca İstanbul’da 😀 saglik ocagina birsey demistim sanirim beni not almislar reddedicm demistim anladin sen uyari yiyorum soyleyemiyorum 😆 sonra aradan bir kac gun gecti aradilar 🧐 takipteyim sanirim
tahamommy NurAyse_nur ahahh anladım bacımm tahmin ettim zaten doğurup doğurmadığını teyitlemişler resmen 😏 ben sağlık ocağına hiç bişey demiyorum erkenden 😅
demirrleydi_ NurAyse_nur bulanık görme var bayılma hissi var idrar yaparken yanma var hafif ağrı ve kasılmalarım var bebeğin hareketleri azaldı içim titriyo böyle sürekli tansiyonum da 150-90 çıkınca endişe arttı
NurAyse_nur tahamommy o gun saglik ocagi cok soru sordu fln tepem atti benmde soyleyiverdim yoksa bende soylemiyordum hatta sırf bu yuzden ozele gidicm dogum icin ama esim sorun cikarirlar diyo ya dava acilir vs. 🧐 Avukat arastiriyorum
NurAyse_nur demirrleydi_ anladimmm cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun saglikla alirsin inşallah kucagina 🤲🏼