Birbebisannesi İlk gebeliğim. Sorum yukarıda. Şuan kıyafet bakıyorum bebeğe ama hepsi bu mevsimlik. Kışın bunları kullansam battaniye ile evde olur mu? Ya da önerebileceğimiz var mı zıbınlar tulumlar
Sinem21 Birbebisannesi eviniz soğuk mu evler sıcak genelde ben mevsimlik tercih edeceğim bir kaç yelek alırım serin hissedersem yelek atarım üstüne dedim kışlık kalın kalın bir şey bakmadım hiç
Eda-54 Birbebisannesi aslında kışlıklar çıktı şu an e bebekte lcw h&m de falan tulumlar alabilirain özellikle muflonlar baya iyi oluyor ince de alırsan iki kat giydirirsin zaten kundakta olucak
nurssmom Birbebisannesi bende kışın doğum yapıcam bebek emerken çok terliyor zaten normal kıyafet yeterli ama uyurken kalın kundak tulumlar var onları kullanmayı düşünüyorum bende
Sinem21 Birbebisannesi kat kat giydirmek daha güvenli gibi ya aşırı sıcak bebekler rahat edemiyor zaten hafif serinlik iyidir her zaman duruma göre bakarsınız çok fazla kıyafet almayın o zaman yenidoğan harici 🥰 başlangıçta sarılı oluyorlar genelde zaten kundak vs
cansudny TinyLamb’in tulumları harika. Ben o markanın hayranıyım. Tulum ve body’lerini kesinlikle öneririm. Hem kalıpları harika, hem esnek ve inanılmaz yumuşak.