atlasedaaa 3 sezaryenım olucak bu oğlum daha 7 aylık ve hamile olduğumu öğrendim dün masa da kalırmıyım bilmiyorum oğlum daha çok küçük nasıl yeticem hepsine bilmiyorum henüz 22 yaşındayım doğumuma gelicek ne bi annem var nede eşimin ailesi:(
Biminikannesi atlasedaaa korkma canım benimde 3 ncü sezeryanım bi tane de kayıbım oldu rabbim o kadar büyükki kaldıramıycamız yükü vermez elbet verir şifasını gücünü dua et kendini böyle moralsiz şeyler kafana getiripde üzme
sngl94_ atlasedaaa üzmeyin kendinizi benim dördüncü sezeryanim olacak istemeden oldu ama şimdi çok şükür diyoruz 🤲
atlasedaaa valeriaa_ 1 kızım vefat etti 1 yaşın da şuan 1 oğlum var 7 aylık tekrar gebeyim bugün gittim 5 hafta 3 günlükmüş
r_deniz atlasedaaa çok gençmişsin bir şey olmaz korkma evet biraz zorlanırsın yine de bir sorun olmaz için rahat olsun
valeriaa_ atlasedaaa başınız sağolsun 😔 Bebişiniz hayırlı olsun üzülmeyin. Birlkte büyürler bebeğin kısmeti varmış. Benbde 3 sezeryan oldum korkmayın kafanıza takmayın allah yardımcnz olsn