pengumommy Merhabalar 4 haftalık dedi doktorum belim kasik ağrım ayakta durdugum zaman ağrıyor devamlı uyuma ihtiyacı duyuyorum iki günde birde iç çamaşırımla kahve rengi ince çizgi şeklinde lekelenme oluyor normalmi? Agri olması da normalmi?
valeriaa_ pengumommy lekelenme kanama hamileliğin hangi döneminde olursa olsn normal sayılmaz ,dr gidin ,bende de olmuştu hap ve iğne tedavisi oldm
betul_00 pengumommy kanama özellikle ilk aylarda normal bende de 10. Haftaya kadar sürdü nerdeyse ama lekelenme tarzı tam bı kanama gibi değildi hatta bir gün parçalı bile geldi ama doktorum sorun olmaz dedi çok fazla gelmediği sürece ama tabiki ağrım yoktu hiç siz yine de çok aklınız da kalırsa doktora gidin tabi
Laviniiaa pengumommy 31 hafta oldum hala ara ara kanamam oluyor ilaç iğne her şeyi kullandım bazen sebepsiz yere oluyor başta psikoloji bozuyor ama sonra alışıyorsun sonra yoruluyorsun bu duruma. Şu sıralar ağır bi iş yapma bebek yerleşene kadar dinlen ve doktora git yerleşmesi için iğne ilaca başlatır seni umarım kesilir ve devamı gelmez sağlıklı hamilelik geçirmeni dilerim 🌸
pengumommy betul_00 çok yoğun bir kanama değil bir damla kadar anca Çarşamba ve cumada kan vermem gerektiğini sonrasında kadim doğum yollayacağım soyledi aile hekimi
betul_00 pengumommy benimde aynı şekildeydi ara ara gelip gider sadece leke tarzı olur bu gayet normal bence
pengumommy Laviniiaa teşekkür ederim ağır bir iş yapmıyorum aslında evde rutin yemek bulaşık eşim rahatsız olduğu için ona sadece uyku düzenim vs olmuyor su ilav vs bsy isterse getiriyorum onun dışında dinleniyorum ASM doktorum şuan beta HCG yükselmesine bakmak için Çarşamba ve cuma çağırdı sonrasında kadın doğum yollayacağım dedi de ne zaman gitmistiniz siz kadın doguma
Laviniiaa pengumommy Beta 3binleri görünce gittim o zaman kalp atışını da duymuştum ama ben asmde kan vermedim bi kere orda verince düşük çıktı sonuçları çok sağlıklı değil özelde verdim kanı hep
zeynepcicekk Benimde 4. Haftam gebeliğimin karnımda ağrı oldu ve sabahına lekem geldi neden oldu bilmiyorum normalmi korkuyorum
pengumommy zeynepcicekk yoğun ve devamlılığı olmadığı sürece ilk haftalarda normal diyorlar çok şüpheniz var ise doktora danışın olmadı şuan bende yeni ogrendim beta HCG takibindeyiz