Ezgisare Görümcemin 2 yaşındaki kızı karnıma abandı korkuyorum bişey olur mu sizce yaşayan var mı bunu 21 haftalık hamileyim
Busra_bugraaa Ezgisare herhangi garip bir durum yoksa hareketlerini hissediyorsan inşallah bişey olmamıştır canım
Mehtapsato Ezgisare agrin kanaman yada suyun gelmedi ise bisey olmaz canim kendini korkutup bebegini strese sokma hareketlerini dinle kendini kasarsan bebekte kasilir allahin izni ile bisey olmaz inslh
Srfn11 Ezgisare Kuzum yinede agrin sizin bsyin varsa acile gorunmende fayda var ben tam hatirlamiorm 19. Haftamda filan dusmustum kayip bsycik olmadi oyle cok kolay zedelenicek bsy deilmis bebisler saglam oluyomus sormustum doktoruma korkma yani 😊
Hcivelek Su filan gelmedi degilmi ya da kanama gibi hafif seyler. Doktorlar daha iyi anlar tabiki de cok sıkıntı olduysa Bir görünebilirsin canım.
Destina21 Dr bana senin ciddi şekilde canın yapmayana kadar ona bisey olmaz demişti.. yani tedirgin olacağın bisey olmasi için büyük bir darbe almış olman lazım .. sağlık ocağında kalp atışını dinleyebilirsin
Ezgisare Hareket etmiyor gerçi daha 21 haftalık düzensiz hareketleri ama bilemiyorum sanırım yarını beklicem
Bayanminyon07 Hiç biseycik olmaz Allahin izniyle kasikta belde ağrı veya lekelenme kanaman yoksa korkma endişe etme..en korunakli yerde o çok sert bir darbe almadığı sürece bişey olmaz..
Mrvaydn18 Ezgisare bebekler karında amniyon sıvısının içinde hiçbir şey olmaz. Ancak Allah korusun çok ciddi bir kaza trafik kazası düşme olacakta bebek zarar görücek. Üzülme hiç. Sol tarafına yat dinlen bebişe bol bol besin gitsin ❤️