annebebek16 Kızlar doğumun yaklaştığını 1 hafta önceden nasıl anlarız tecrübeli anneler ne gibi belirtiler hissetmiştiniz
Sedef21 annebebek16 bazıları dudaklar büyüyor vs diyor doğrumu bilmem ben hamileyken eşimin yengesi henüz doğum belirtisi yok doğum yaklaşınca yüz, dudaklar şişer demiş gerçi doktorum da bana en az 3 haftan var hiç açılman yok demişti ama ben doktorun bunu söylemesinden iki gün sonra doğurmuştum 🤣
Sedef21 annebebek16 evet ben yolluklarımı balkonda yıkadım birde yıkamadan halılarım gelmişti yerleri eğilerek sildim Buda açılmayı hızlandırmış ben tamamen bilinçsiz şekilde yaptım doğuma ev temiz olsun diye 39+1 de doğumum oldu aslında vaktindeydi ama işte Allah korusun bilinçsiz yapmamak lazım yinede
Mft Nişan gelebilir, ishal ve kusma olabilir ya da hiç bir şey olmayabilir. İlk doğumumda nişan gelmişti, ikincisinde hiçbir şey yokken gece sancılarım başladı
Sedef21 Sorsia evet o şekilde yapmıştım ama bence doktorunuza danışın dediğim gibi ben tamamen bilinçsiz bir şekilde yapmıştım