Manollyaaa Bi kaç gündür sağ göğsümde bugünde iki göğsümde birden hassasiyet var daha reglime 10 gün var neden böyle oldu acaba test yaptım iki tane negatifti yarın doktora gidicem çok korkuyorum başına gelen varmı ?
Azlpp Manollyaaa sizi umutlandirmak istemem ama tam da boyleydim 10 gun onceden goguslerim hassaslasmisti oradan bi sey oldugunu anlamistim
Azlpp Manollyaaa evet hamileyim ilk belirtim sizin gibi 10 gun onceden gogus hassasiyetiydi sasirmistim ben de ne alaka diye ama hamileymisim testi erken yapmissiniz biraz daha bekleyin oyle tekrar yapin umarim gonlunuzce olur
lotusflowers 10 gün kala gebelik çıkmaz. Hamilelik belirtisi olabilir. Doktora gitmenizin pek bir anlamı yok. Memenizde kist varmı diye bakar ama kist aynı anda iki memede birden çıkıp ağrıyacak bir şeyde değil. 10 gün sabredip adet zamanı test yapın
melikeburak54 Manollyaaa Ben reglime 1 hafta varken hamile olduğumu öğrendim sol kasığımda Ağrı vardı ve göğsüm şişmişti çok hassastı.Çevremdeki hamilelere sordum bazıları benim gibi bu belirtileri yaşamış bazıları yaşamamış. Ayrıca regl günün gelmeden idrar testi yapıncada teste gözüküyor bilgin olsun.Ama erken sonuç veren testlerden al dene hatta marka vereyim awox marka test regl olmadan doğru sonuç veriyor.