elifonder haftayım bebeğe biraz kilo aldırmam gerek en bildiğiniz kilo aldıran yiyecekler nelerdir deneyip gözlemlediğiniz varsa yazar mısınız
Esra11_10 elifonder ya kendinizi strese sokmayın bence doğunca zaten kilo alır annesi ama gelişimi çok aşırı derece ilerdeyse olabilir dediğin ama muz falan kilo yapıyo diyorlardı bende o kadar yedim ama 37.haftada doğum yaptım 2.500 kilo doğdu çok zayıftı ama aldı kilo hemen😊
Rusapolat elifonder aşkım kaşar ve ceviz ikilisi o kadar güzel kilo aldırıyor kiii 1-1.5 haftada 500 gram aldırdım o şekilde.
Sedef21 elifonder muz kaşar tahin ceviz bebeğe kilo aldıran yiyecekler canım ama genelde son 3 ayda bebeklerde daha hızlı kilo artışı oluyor eğer ayına göre normalse şuan ki kilosu, dengeli ve sağlıklı beslenmeniz yeterli olacaktır
susaMom_ elifonder Avakado muz meyve gibi şeyler bende kilo aldırmaya çalışıyorum ama şuanlık haftasıyla uyumlu
3bebekliannee elifonder muz kaşar peyniri ceviz kabak çekirdeği bunların aldırdığını kendi tecrübemden biliyorum ☺️
sibell77 elifonder kahvaltıda yumurta ceviz kaşar bazen kuru kayısı ara öğün olarak bol meyve yiyorum ben meyvenin etkisini gördüm su bile yapıyor bebeğe akşam yatmadan az daha meyve
Havin49_ elifonder yani beni sakın yanlış anlamayın bence avakado bilmem ceviz yemeden de bebek kilo alıyor 9 ay ne avakado ne ceviz yedim çok meyve yiyordum bebeğim 3600 doğdu