Mft Hanımlar merhaba, iki doğumumda da kesemi hastanede patlattılar, suyum doğal yolla gelmedi. Merak ettiğim şey şu; su hep ayaktayken mi gelir, yatarken suyu patlayan oldu mu acaba
minismom Mft ben tam yataktan kalkarken patlamıstı kalkar kalkmaz bosaldı yarısıda hastanede tekerlekli sandalyeden inerken bi anda bosaldı
Mft @Esra11_10 @yagizinannesii @minismom genelde yatıyor oluyorum uzanırken de patlar mı diye merak ediyordum
Milenamavi Benim gece 2 buçukta uyurken balon patlar gibi ses geldi uyandim saniyeler içinde tüm suyum gelmişti. Yatarken de gelebiliyor yani😂kuzenimin de normal çay sofrasında muhabbet ederken gelmiş.
Mft Milenamavi benim hamileliklerim genelde yatarak devam ediyor, sürekli uzanıyorum diye suyum gelmedi hiç diyordum onunla alakalı değil demek ki:)
nurelif123 Bende sandalyede otururken his gelmişti koşarak wc ye gitmemle gelmesi bir oldu yer mekan farketmiyor :)
myangelson Mft bu doğumumda sezaryen için hazırlanırken sonda takıldığında altım ıslandı sonda takılmadı galiba altıma yaptım dedim 😄 ebe kontrol etti sonda takılmış suyun mu geldi acaba diye muayene etti suyum gelmeye başlamıştı
mrvsrcn Mft koltukta uzanıyordum bi akıntı hissettim böyle ılık ılık ayağa kalktım ve tamamen boşaldı orda 😀 ikinci gebeliğim su an yine bekliyorum acaba ne zaman gelir diye 😀😀
iclalnur Mft kesenin patladığını yatarken bile farkedebiliyorsunuz ama boşalırcasına su gelmesinden bahsediyorsanız evet ayağa kalkınca geliyor o kadar, yer çekiminden dolayı 🙃
Mft iclalnur evet iki doğumumda da yatar pozisyondayken patlattılar hatta suyun geldiğini anlamamak imkansızmış diye düşünmüştüm
ilaydamihra Mft benimde yatarken geldi canım pıt diye bi ses geldi öncesinde sonra hemen suyum geldi😅
Milenamavi Mft hic alakası yok tüm ev işini bitirip hep yatıyordum dhhfhf ama su gelişi illaki olacak diye bisey yok belki sizin önce sancilariniz başlar bilemezsiniz