KYLZ Sol göğüs altımdaki kemik batıyor resmen hareket edemiyorum? Böyle bişey yaşayan var mı ? Üşütmekten diye düşünmüştüm ama geçmek bilmedi 1 haftayı aşkın bir süredir.
Mom72626 KYLZ canım bende 13. Ü haftamdayım sütyenin takılı mı ? Sütyeni çıkar benim de batıyordu hatta mideme baskı bile yapıyordu rahat pijama ve sütyenimi çıkardığımda hafif rahatlama hissediyorum.
Mrvaydn18 KYLZ acaba bebek mi büyüyor da batıyor diyecektim çünkü belli bir haftadan sonra bana da olmuştu.
KYLZ İleri ki haftalarda olsaydım bende öyle düşünürdüm büyüdüğü için baskı yapıyor fln diye duymuştum da bu haftalarda ve geçmek bilmeyen bu ağrıya anlam veremedim.
KYLZ Fadimeanne sizin artık ağrılarınız normal bebek büyük ama benim şimdiden olması bana ilginç geldi
Fadimeanne KYLZ Aynen inşllah geçer sizin de bi sorum olacak bnm aslında şuan 35+3 ama usg te göre 37 haftalık dedi doktor doğumu etkiler mı.
KYLZ Fadimeanne Sanırım burda da okumuştum yine zamanında doğarmış ama sdece gelişimi önce olduğu için daha kilolu fln doğabilirmiş net bilmemekle beraber böyle duydum ☺️
KYLZ Fadimeanne zaten o kadar olursa sezeryana alırlar diye düşünüyorum çok fazla kiloda normal doğum zor
KYLZ Fadimeanne hayırlısınolsun ya Allah kurtarsın kolaylıkla inşAllah bu yolda ki bütün kadınları 🤲🏻