smyrsmyr Haftalık gebeyim 2. Gebeliğim oturur iken kaşık altında minik böyle art arda ama arasında bir 10 saniye de bir atıyor lakin çok çok derinden ama hissedebileceğm birşey yani öyle düşünün baloncuk patlaması gbi pıt pıt pıt kalp atışı gibi atma şeklinde minik ve derinden gelen hareketlenme oluyor bu acaba bebek hareketini hissediyor olabilir miyim??? Bilemedim
babymom2026 smyrsmyr Bende 2 gün sonra 10 haftalık oluyorum benimde oyle oluyor karnımda kalp atışı gibi ama bence biz yanılıyoruz biraz daha var hissetmemize diye düşünüyorum ☺️
SuEr_Tu1512 smyrsmyr 10.hafta çok erken bi hafta. Ayakları, elleri yeni oluşuyor çünkü büyük ihtimalle gaz veya bağırsak hareketi olabilr. Benimde 2.gebeliğim en erken 16.haftada pıt pıt şeklinde hissettmiştim, 18.haftada çok net hissettim ☺️
Elilar2225 Pek sanmıyorum ikinci bile olsa 10 haftada hissedeceğinizi ama yine de siz daha iyi bilirsiniz tabii
smyrsmyr Elilar2225 bilmiyorum işte bı tuhaf oldum aynı durumu yaşayan veyahutta bilgisi olan vardır elbet ddm
smyrsmyr babymom2026 olabilir kuzum ikinci gebelikte daha erken hissdilir der tecrübeli anneler lakin bu kadar erken bende bilemedim ozllkle böyle çok derinden gelince ve aynı nokta olunca mı acaba dedim😊😊
tugce070707 smyrsmyr ben 19+3 de hissetmiştim ilk hamileliğin ise genelde geç hissediliyor diyorlar şuan 26 haftalık olduk dsardan bile belli oluyor hareketleri. 10 haftalıkta muhtemelen bebeğinizin hareketi değildir çünkü o kadar küçük ki sizin bunu hissetmeniz mümkün değil Sağlıcakla alın kucağınıza 🤭🤭❤️🌸
Kaderyusuf smyrsmyr ben çok erken hissettim ama 10 hafta olacağını sanmıyorum. 13 14 arasında hissetmiştim sebebi de benim plasenta arka yerleşimli yoksa hissedemezdim bunun etkisi varmış hissetmede.