Meridaily Zynpgrkm aahaha kuzum güldürdün beni🤣 ay nasıl bir his çok merak ettim yaa bir an önce gelsin o haftalar 🥹❤️
Meridaily 2babyy2 sabah çok yumuşak oluyor karnım akşam iyice sertleşiyor. Bir an önce gelse de hissetsem ya hep hergün tedirgin olmak da zor 🥺
[silindi] Meridaily Elimi koyunca değil de şöyle sakince uzanıp hissetmeye çalıştığımda tam bebeğin olduğu yerde karıncalanma var orası böyle karıncalanmış gibi😂
Embu Meridaily 19 da bebek hareketi dedim canım ama 20 lerden sonra net anladım ikinci de 16 da hissettim ama
Meridaily [silindi] benim de gıdıklanma hissi oluyor arada kaşıntı gibi öyle başlıyor olabilir mi ki dün oldu o🥹
Mor-kelebek Meridaily normal canım bazen öyle zaman oluyorki mide bulantısından baş ağrısından bel ağrısından kafamı kaldıramıyorum bazense sanki hamile değilim sadece göbeğim var gibi geliyor.
Meridaily Mor-kelebek yaa hep gelip gidiyor demekki belirtiler kuzum. Ay aklımız hep bebişlerde,inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza 🥹❤️🤲
ylnydgd Ben 17 olacağım yarın çok da zayıfım (1.80 boy 57 ile hamile kaldım su an 60 oldum) ama hiç hissetmedim. Geçen gün bi dalgalanma gördük karnımda ama bebek miydi gaz mıydı bilmiyorum 😂 keşke hissetsem artık da iyi olduğunu bilsem
ylnydgd Meridaily bugün kontrole gittik iyi olduğunu gördük şükür 1 ay sonra dedi şimdi geçmez o 1 ay da yani o arada hissetsem keşke artık ya. Senin kaç haftalık
YyyyYasemin Meridaily 13 haftada göz seğirmesi gibi hissettim şuan 18+3 üz pıt pıt vurduğunu hissediyorum erkek bebiş
Meridaily ylnydgd yaa çok şükür kuzum gözünaydın😍❤️🤲 Ben de 5 eylülde gittim,bir dahaki kontrol 30 eylülde 😭 nasıl geçecek vakit ben de hiç bilmiyorum. 16 olduk biz de bugün🌺