Weewe Ben n11’den janbebe 5 bölge destekli yastıktan aldım. U şeklinde, sırta destek verip bacak arasına alınıyor. Memnunun bel ağrım azaldı ve karnımın üstüne yatamıyorum sayesinde. Sadece çok büyük
Weewe Arsmngmz bence gayet dolgun. Başımın altına da denk geldiği için daha dolgun olsa yüksek gelirdi bana. Bir de Ben geldiği gibi kılıfı çıkarıp yıkadım öyle kullandım. Kılıfı geri geçirmesi de kolaydı. Genel olarak memnunum.
Tontisannecik Ben alırsam yatağa sığmayız diye düşünüp almadım 🤣 şuan 35+1 im normal uyuyorum. Ama uykuya dalmak zor oluyor benim için çok dönüyorum rahat edemiyorum. Yastık kullananlar hemen uyuyabilir mi acaba
Tugba2626 Çok aman aman etkisi YOk . Yatakta pofuduk yorgan iki tane koyun . Birinde eşiniz birinde siz yatın . Yorgana sarılıp uyuyun ayak aranıza alın vs aynı etkiyi yapıyor
FatmaGE Bende babyjem sırt destekli emzirme ve hamile yastığı aldım diğer u şeklindeki büyük geldiği için bide bu süreç bitince koycak yer sıkıntı ondan dolayı ama şu 4 gündür bebekler gibi uyuyorum gerçekten bel ağrımda az gece uyanmalarımda azaldı 😊