fatmanur0809 Bugun adet olmam lazim son adet 12 ağustos da adet oldum 2 eylul betaya baktirdim 0.200 cikti bugun 2.30 geç döllenme falan olmuş olabilir mi daha adet olmadim hafif mide bulantim ve başım ağrıyor yükselebilir mi ihtimal var mı
YuvarlanamayanPaanda fatmanur0809 olabilri daha önce o sayıda çıkmıyorsa vardır ben kızımı 1.70 ile öğrendim çünkü önceden 0 üzerine çıkmasdı
fatmanur0809 YuvarlanamayanPaanda adet gunu olmasına rağmen 2.30 cikmasi normal mi bu saat oldu daha adet olmadim ben hani kafam çok karıştı gebelik var mi yok mu bilmiyorum anlamadım ne yapmam gerekir adet olmazsam 2 gun sorna tekrar mi kan vereyim
YuvarlanamayanPaanda fatmanur0809 adetim geçmişti 2 gün ve değerim 1.70 çıkmıştı ve ben hamilemolduğumu hissettimiştim sonra değer yükseldi çünkü hiç yüksek olamazdı ama şöyle bir ihtimal daha var adst geciktiğinde beta 6-7 ye kadar çıkabiliyormuş tanıdıgımın başınada o geldi adet günğ 6 çıktı ama adet oldu en iyisi 2 gün sonra kan vermen
Esrackc YuvarlanamayanPaanda benim adetim 2 gün geçtiğinde 600 küsürlerde çıkmıştı beta hcg. Geç döllenme falan pek anlamam öyleyse bilemem ama sanki yok gibi 🥲🥲
nurxxxx42 Canım 2günde bir 2ye katlaması lazım şuan ben verdim 90 1gün. Sonra 140 2gün sonra 380 2gün sonra ise 785 çıktı yarın yine vereceğim
fatmanur0809 nurxxxx42 yükselemez mi benimki ben hoc adet çekikmesi fspan hiç yaşamadım bu ay böyle durumun içindeyim
kcckckcnckck zemher ya bişey sorucam kızlar bende adetim 15 Eylül ama ben beliritler vardı diye kan verdim 1.20 çıktı yok ama acaba erken mi verdim kan bi üzüldüm de sanki bişey deyin yaaa