nurkubralkan Çok şiddetli mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı yorgunluk sürekli uyuma isteği… 7. Haftadan bu yorgunluk fazla değil mi
merve3531 nurkubralkan ay bende 7. Haftadayım aynı biliyomusun sürekli gün boyu geçmeyen mide bulantısı uyku hali yorgunluk. Benim 2. Hamileliğim ve 1. Si de böyleydi ilk 3-4 ay bitene kadar umarım sizinki çabuk geçer. Sağlıkla gelsin miniklerr
aysegul890 nurkubralkan 7+5 sürekli yatmak istiyorum ve normal hayatımda yatmayı sevmeyen sürekli hareket eden birisiydim temizlik bile yapamıyorum 🥲 zoruma gidiyor hareketlerimin kısıtlanması🥹😂 midemde sadece sabahları uyandığımda bulanıyor onun dışında sorun yaşamıyorum🥲
lotusflowers Tam 3 haftadır böyle yaşıyorum. Sadece tuvalete kalkıyorum. Eşim biraz yürüyelim açılırsın falan dedi markete çıktık gözüm karardı bayılıyodum o kadar korktum ki. Bida biyere gitmem geçene kadar yatmak en iyisi 😔
Nurhavvaa Bende 7+2 deyim gece ve sabahları mide bulantısı yaşıyorum gece 2-3 kalkıyorum kusuyorum gün içerisinde tüm gün midem bulandığı için yatıyorum ama halsizlik yok mide bulantısı çok kötü