Srgn Merhaba ben de sizler gibi hamile kalmak istiyorum yaklaşık 3 aydır da korunmuyorum Eylül ayında maalesef kürtaj oldum ve ondan sonra 3 ay korunduk kısaca ve özetle kürtajdan sonra reglim düzene girdi ama ocak ayında birden reglim kesildi bu ay kadın doğum uzmanına kontrole gittiğimde alttan muayeneyle yumurta sayımı ve hormon testi yaptı. Bu şekilde yumurta saydıran var mı acaba ?
Deletedmom525 Srgn evet ben yaptırdım geçen hafta adetimin üçüncü günü gittim hem muayene yaptı hem hormon testi
Srgn Deletedmom525 Yumurta sayımı yapıldı mı peki ben ilk kez yaptırdığım için bilmiyorum o yüzden soruyorum bir de benim tüm değerler normal sadece estradiol çok düşük 😔
Tubasim Deletedmom525 hormon testi derken kan mı alındı aceba ? Yumurta sayımını nasıl yaptı adeti üçüncü günü alttan bakarak mı nasıl oluyor
Deletedmom525 Srgn evet yapıldı.benim de amh düşük çıktı sadece dr sınır da dedi.o senin dediğin neymiş peki
Srgn Deletedmom525 Östrojen seviyesiymiş benim düşük olan çok şaşırdım 🤔 Yumurta sayısı normal ama östrojen düşük 3 ay korunmadan ilişki 3 ay sonunda olmazsan gel kontrole dedi
Srgn Tubasim Hormon testi kanla alındı canım östrojen LH ve bir çok değere baktı yumurta sayımı da evet alttan yapıldı
balarisi06 Srgn ultrason cihazı ile mı bakıyor yoksa o can acıtan aletle mı 😞 nasıl yapılıyor biraz daha açar mısınız acaba bende yarın yaptıracağım adetimin 3. Günu tedirginim acikcasi bilmeden gitmek istemiyorum
gdaslik Ben de hamile kalmadan önceki dönemde bir kere 23. Günde diğer ay da 25. Günde adet ılunca erken menopoza mı giriyorum diye doktora koşmuştum çünkü internette korkunç şeyler yazıyodu o zaman saymıştı doktor bak senin yumurtalıklarında birinde bu kadar diğerinde bu kadar yumurta görülüyor menopoz da hiç yumurta kalmaz dedi o zaman saymıştı ultrasondan.