[silindi] Benim 14’e kadar kilom sabitti ama sonra çok hızlı bir şekilde, 10 gün içinde 2 kilo aldım karnım da bir anda belirginleşti. Şu an 15+6 haftalığız çok erken değil mi kilo almak için? İlk gebeliğim pek bilgim yok
ikiprensesannesi___ [silindi] çok yememe rağmen o kadar çok kilo almadım daha 19 haftalık olduk 2 kilo ya almışım ya almamışımdır 🥲
Zeliha_plt38 [silindi] bence normal ya kiloya yatkın bi bünye varsa ona da bağlı olabilir bende 20+4 teyim daha 1 kilo aldım mesela kiloya yatkın bünyem yok bide karnım bile yeni yeni belli olmaya başlıyo
ikiprensesannesi___ [silindi] kız niye üzülüyorsun kilo almanın en güzel olduğu dönem hamilelik ben almak isterim mesela hoşuma gidiyor 😊
[silindi] Zeliha_plt38 İnşallah doğumdan sonra verebilirim ya çünkü zaten gebelik öncesi de 5 kilo fazlam vardı
[silindi] ikiprensesannesi___ Bebeğim senin kilon azdır ondan😂benim zaten boyuma göre en az 5 kilo fazlam vardı o yüzden korkuyorum doğumdan sonra da öyle kalır o kilolar diye
Tivitininannesi Hafta 12 kilo aldım, ilk 7 kiloyu 2. ve 3. aylarda aşırı iştah artışıyla almıştım sonraki 5 kilo zamana yayıldı yavaş yavaş almış oldum, baktığım zaman çok kilo almış gibi hissetmiyorum iyi bence şimdilik.
Hilaldemirtas @“Anonimanne_” Başlarda kilo kaybı yaşadım ben ama garip olan midem falan bulanmıyordu doktorum normal diyince çok üstelemedim bende şimdide elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum kilo almamak için
[silindi] Hilaldemirtas Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım inanılmaz açılmış azıcık acıksam başım falan dönüyor
ikiprensesannesi___ [silindi] daha 60 kilo olmuşum , 😁verilir verilir doğumdan sonra dikkat edersin giderler