ahsen1907 havasında Selam kızlar 🌸 Vajinal ultrason deneyimi yaşayan var mı? İlk kez yapılacak, biraz korkuyorum açıkçası 🙈 Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sayke ahsen1907 bende ilk kez yaşamıştım yaptırdığımda. Çok gerildim açıkçası ama inanın sürdükleri jelin soğukluğundan başka bişey hissetmiyosunuz.
Aaaa9698 ahsen1907 kendinizi sıkmayın kasmadığınız sürece acı hissetmezsiniz ve zaten çok saniyelik birşey
ahsen1907 Sayke yorumları okudum da Vajinal ultrasondan sonra düşüğüm oldu, kan geldi gibi korktum açıkçası 🥹
Minikcivciviimm ahsen1907 doktorlar bir zararı yoktur diyo avrupada vs de yapiliyormus bilimsel olarak bi zararı yoktur belki ama benimde vajinaldan sonra lekelenmem geldi aksaminda basladi progestan kullandim cok kisi var böyle yani zorunda değilsen yaptirma bence benim hamilelegimin basinda kalp atışını duymak icin bakti bilmiyordum ben yoksa 1-2 hafta sabrederdim yani zarari var mi diye sordum yok dedi ama aktif kanama olmasa bile iceride kalan eski kanin akmasina net sebep oluyor
Sayke ahsen1907 sağlıklı bi gebelikte düşük olması çok zor. Çünkü şöyle düşünün, doktor risk yoksa cinsel hayatı da yasaklamıyo. O zaman çoğumuzun düşük yapması lazım.