Papatyam_8 Kızlar bir kaç yer bakındım ama o kadar fazla fiyatlar ki yani şaşırdım kaldım tulum şapka eldiven battaniye almak istiyorum takı yastığı gerekli mi bilemedim ilk çocuk takan olur vs diyen çok oldu toplu bi sekilde baktığımda da 2500 civarı gördüm hep bi kıyafete de o kadar vermek istemiyor insan
Ipek0z Papatyam_8 ya ben de yaptırmak istiyorum ama çok pahalı. Bir tulum ve şapka istiyorum sadece öyle geniş çaplı bir set istemiyorum
Maheste Papatyam_8 ben instadan butikbebecik, sayfasından 11li isim hastane çıkışı yaptırdım 600 tl ye
Papatyam_8 ikiprensesannesi___ baktımda ordada aynı fiyatlar bide yorumlar olmayınca Cesaret edemedim
ikiprensesannesi___ Papatyam_8 anladım inşallah bulursunuz bende baktım sonra isim için o kadar para vermek mantıksız geldi
tugba6333 Ben insta:azra_designer sayfasından muslin tulum, müslin alt üst,muslin battaniye ve 2 şapka 1900 TL ye aldım o sayfaya da bak istersen
Nihan87 Trendyol Lilabio sayfasını yazmışlardı daha önce burada, favorilere ekledim ben de buradan alacağım
Edevrim Papatyam_8 ben trendyoldan müslin kumaşlı olanından yaptırdım 1.500 dü. Bende çok gerek duymadım yüksek fiyat vermeye yaatığına kadar geliyor zaten
Ltfye63 Papatyam_8 Ben yakın zamanda Instagramdan canhediyedunyasında 1.500 küsür bir fiyata yaptırdım. Kumaşı inanılmaz yumuşak ve kaliteli bir bakım derim 🌸
ipek63yldz_ Papatyam_8 Instagramda butikbebecik var canım ben ordan yaptırdım 600 TL’ye yastık battaniye tulum cıtcıtlı ve pantolon üstü eldiveni şapkası agız bezi . Belki öyle aşırı kaliteli olmaz ama yine kaç kere giyiniyor yani . İlk oglumda başka yerden yaptırdım . Yine ordan yapmak istedim ama fiyatları 2 binden aşagı degildi ondan bende uygun fiyatlı gezdim. Giymek kısmet olmadı daha zamanımız var ama bugün kargomuz geldi kumaşı gayet iyi normal hastane çıkışından yani❤️🤗