cerencyz Bat 7 olup hala regl olmayıp ama testte de negatif görenleri merak ediyorum kan vermeye gittiniz miii? Durumlar nasıl ben hala beklemedeyim regl olacak gibi değilim ama bel ve kasık ağrım var göğüslerim dolgun ama regl olacak hissiyatım hiç yok
Melis78 cerencyz benim de 7siydi hala olmadım dün kan verdim negatif. Bence mevsim geçişinden dolayı regl döngümüz değişti
fatmanur0809 Benim bugun adet olmam lazimdi kan verdim 2.30 cikti acaba geç döllenme mi oldu ki acaba hiç anlamış değilim hoc geçirmem olmazdı gunu gunune olurum
seedagungorr fatmanur0809 ay aynı durumu yaşıyorum bugün regl olmam lazımdı olmadı hissiyat da yok test yaptım negatif anlamış değilim 🥹
cerencyz seedagungorr bende test yaptım ama negatifti ya bilmiyorum ki hormonlar mı değişiyor anlamadık
cerencyz Melis78 Buda mümkün normalde olmam gereken tarihten her zaman 1-2 gün erken olurum bu sefer gecikince çok tuhafıma gidiyor ama kan vermeye de cesaretim yok
cerencyz hamzaezel yaaa çok sevindim darısı başımıza ben de kan vermek istiyorum ama cesaret edemiyorum 🥹
cerencyz hamzaezel bende de şuan sadece bel ağrısı var ama öncesi akıntım vs vardı bugün sanırım gidip kan vereceğim gecikmemin 5. Günün daha fazla bekleyemicem sabah adet oldum oldum olmadım giderim demiştim inşallah hayırlı sonuçlar alırım isteyen herkes alır inşallah