Sudemirhan Herkese merhaba. Benim dün aşılamam yapıldı ve progestan fitile başlattı doktorum umarım güzel sonuçlar alırız🫶🏻
Sunshine123 Sudemirhan inşallah olumlu sağlıklı sonuçlar olur🌸 benim daha yapılmadı büyüyor yumurtalar henüz çok küçük sisin 1 yumurta mı bütüdü 2 mi bir de kaç iken çatlattılar
Miracle_1 Sudemirhan inşallah gönlünüze göre olsun 🌸 pcos var mı adet düzensizliği yada miktartı az çok olması aşılama da illa yoğun mu adet görerek başlamak daha iyidir merak ediyorum
Sudemirhan Sunshine123 iki tanenin dışında da 16 17 ml lik yumurtalarım vardı ama doktorum bu konuda bişey söylemedi
Sudemirhan Teşekkür ederim canım. Benim iki tane 20 ve 21 rahim duvarı da 8.5 olmuştu ben kontrolden sonraki günğn gecesi ovitrelleyi vurdum 36 saat sonrası aşılamam yapıldı
Sunshine123 Sudemirhan Aslında bu yumurtalar da küçük değil ama 18- 22 aradı ideal diye belki bir şey dememiştir. Benim de 2 tane büyüyor inşallah ama daha küçükler. İnşallah hayırlı haberler alırız 💕
Sudemirhan Miracle_1 Miracle_1 Bende picos var ve adet düzensizliği vardı kıvırcık nane çayı falan içiyordum iyi geliyor gibiydi bu sorunuma tabi geçirmiyodu ama yoğun adet konusunu bilmiyorum
Sudemirhan İğne erkisi bitti mi diye yapmıştım zaten pozitifi görmek için değildi beklentim de negatif görmekti zaten birdahaki testimde poziti Çıktığında iğneden kaynaklı demiycem en azından oyüzden
Brcmtnrrdrb Benimde bugün aşılamamın 4.cü günü ve 4.cü aşılamam tabi 3ü başka doktorda bunlar çok daha iyi bir doktorun yanında yapıldı hiç belirti yok tabi Progestan kullanıyorum diğer aşılamalarımda da bi sorun yoktu ama stajyerler yaptı hep ve ilaç falanda verilmedi dikkatte etmedim bu defa her gün avokado ve sigara bırakıldı inşallah hakkımızda hayırlısı tüp bebekten çok korkuyorum o yüzden 4.cü aşılamayı tekrar yapmak istedim
Beray-liya Merhaba hanımlar Bugün aşılamanın 4.günü, afedersiniz dün birliktelikten sonra kremsi baya akıntı oldu, yaşayan var mı. Olumlu mu olumsuz bir durum mu
Sudemirhan Beray-liya progestandan kaynaklı bir akıntı bende de oluyor sanırım tam olarak eriyip gitmiyo ilaç
Sudemirhan Beray-liya Daha 8. Gün bi belirtim yok şuanlık beklemedeyim😅😅test yapmak ta istemiyorum 4 gün sonra belli olucak nasipse