Handaaan O kadar şeyi neden aynı anda kullandınız ki ben bir ara tüm gaz damlalarını kesip 1 çay kaşığı ile rezene verdim oda 2 gün de 1 veriyordum çok rahatlatıyordu hemen kakasını yapıp gazını çıkartıyordu damlaların da içinde oluyor zaten rezene doktoruma danışıp vermiştim yani rezene çayından 1 çay kaşığı veriliyor normal de doktorlar da bir sorun olmaz demişti çok yüklenmişsiniz bebeğinize malesef emzirmiyordum ilk 1,5 ay emzirdim o dönem de gün de sadece 1 bardak rezene içiyordum doktorum kesinlikle fazlasının zararlı olduğunu söylemişti gerçi suç siz de değil sizi yönlendiremeyen doktor da gaz damlaları malesef daha kötü hale getiriyor bazı bebekleri ki benim bebeğimde buna dahildi Allah şifa versin size de kolaylık güç versin stres yapmayın stresiniz de bebeğe geçer doktor değiştirin ne sorunlu bir doktor bu sab simplex demek ki iyi gelmedi çocuğa sab simplex doğal değil malesef içeriğini okudum çoğunun nurseharveys doğal ama bir ton şey var içinde mesela ah ah gerçekten şu devirde güvenip can emanet edebileceğimiz insan bir doktor yok