Sitasya Merhaba kızlar ben dün yürüyüş yaptim eve gelirken çok zorlandım bebeğin olduğu kısımda çok acılı ağrılar oldu yürümekte çok zorlandım dinlene dinlene geldim daha sonra peçete de çok çok az kan gördüm ve sarı yapışkan akıntı vardi ama bu akıntı zaten 1 haftadır falan vardı emin olamadım 1 saat sonra falan tekrar dan peçete de sarı yapışkan akıntı ve 1 2 damla gibi pembe leke vardi bu nişan midir vajinamda çok ağrı var ve arada bi sizlama da oldu sabaha kadar da az az ağrılarım oldu belimde falan 36+1 im ama 34 haftalikken bebek 37 haftaya uyumluydu kontrolüm önümüzdeki hafta yapmam gereken bişey var mı ne yapmalıyım
aybalasmom Sitasya bahsettiğiniz nişan gibi duruyor. Bilenler de yazsın diye yazayım üstte kalsın dedim
Thirtyynovember Sitasya bende nişan diye biliyorum ama tecrübeli olanlar bilgi versin daha iyi olur sizin için
Loveis Sitasya yani bu durumda tehlikeye atıp beklemek mi iyi yoksa acile gidip muayene olmak mı? Kararı sen ver istersen. Ben mi çok paniğim bilmiyorum, anormal bir durum görsem koşa koşa gidiyorum.
Sitasya Thirtyynovember teşekkür ederim acile gidilir mi bunun için beklemeli miyim bilmiyorum ilk hamileliğim 2 hafta önce acile gittiğim de bakmadılar sadece cok acil dogum yapanlarla ilgileniyoruz dediler o yüzden gitmeye çekiniyorum
Sitasya Loveis gitmiyorum çünkü her seferinde kovuldum alttan muayene yapicaz diye korkutmaya çalıştılar yada sadece acil doğum başlayanlara bakıyoruz diyip kovdular o yüzden gitmemeyi tercih ediyodum pek oralı olmuyolar
Sitasya Ben dün acile gittim alttan muayene oldum ve daha sonra kanamam oldu doktor az bi lekelenme olabilir demisti fakat sabah hiç bisey yoktu az önce bi ağrım oldu gittiğimde yine kanamam vardi koyu renkli ve açık renkli aynı zamanda jelimsi bi yapı da vardı sanırım bu seferki nişandı ama acile gitmiycem bu sefer çünkü yine ve yeniden sadece doğum yapan hastalara bakıyoruz sancın 5 dk da bir olursa yada şakır şakır su gelişi olursa gel dediler evim çok uzak dememe rağmen böyle söylediler herkes sancı hissetmek zorunda mı anlamıyorum ablam ne kendi sancısını ne suni sancıyı 1 gram bile hissetmemişti mesela
Loveis Sitasya yaşadığın yerde sadece bir tane hastane mi var? Ayrıca tabii ki alttan muayene edecekler, bu haftalarda açıklık var mı yok mu diye bakmaları gerekiyor. Bebeğin sağlığından önemli değil, bakmıyorlarsa özele gidip görün bari.
Sitasya Loveis yaşadığım yerde ki hastanenin acilinde kadın doğum yok gidiyorum ama sorumluluk almiyolar anlamıyoruz diyolar başka hastaneye yönlendiriyolar orda da bu şekilde yaptilar tabiki de biliyorum ben zaten 6. Hafta da da alttan muayene oldum yani buna açık bi şekilde gidiyorum ama yaşımı küçük sanıp öyle yapıyorlar dün gittim muayene de oldum ama 5 dk da bir sancı yada şakır şakır su gelişi olmadan gelme dediler geri kalan herseyi normal karşılıyolarmis dünden beri 3 4 kere kan geldi ama öyle dedikleri için gitmiyorum sancı yada su bekliyorum