2minnakannesi2 Kızlar 36+6 ile bugün yatışım yapıldı sancım var sabah erkenden sezeryana gireceğim dualarınıza ihtiyacım var 🥹
Hasrett1 2minnakannesi2 rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah hiç korkmayın rabbim yardımcıniz olsun inşallah benimde bir kaç haftam kaldı duanizda banada yer verin 🤲🏻🩷
Aaayseeert 2minnakannesi2 sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim 🫶 sende benim için dua eder misin bebişim tutunsun diye
beyzanuruzumcu8087 2minnakannesi2 Allah’ım kolay kurtarır ins cnm bizlere de dua et lütfen bende haftaya olacam 💖🥹🙏🙏
2minnakannesi2 Hasrett1 çok teşekkür ederim rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun sağlıklı kavuşalım bebişlerimize,isteyen herkese nasip etsin rabbim
barisata22 Hayırlı ve kolay bir doğum olsun sütün hemen gelsin bebişin kucağında olsun guzel haberlerinj bekliyoruz 🩷🩷
2minnakannesi2 beyzanuruzumcu8087 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah,bende haftaya yapacaktım doğumu ama sancı çıktı diye bugün yatış verdiler hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler🙏
beyzanuruzumcu8087 2minnakannesi2 rabbim hayırlısını versin canım Perşembe günü ev temizliğim var oda biterse artık doğurabilirim ,🤣🤣💖 37+1 iz şuan 38+3 e doğum
barisata22 Emferr yaa bende buyuk ihtimalle cuma yatıp cumartesi sezaryene gireceğimm tam 37 oluyorum cumartesi Allah sizin de yardımcınız olsun 💜💜