Ybc Ftm_75 hala entübe maalesef tolere edemedi bi kere çıkardılar direniyor miniğim sorduğunuz için teşekkür ediyorum 🌸
Burcingurenc VeraVeraVera merhaba çok teşekkür ederim Allah hepimizin bebeklerine şifa versin sağlıklı kucağımıza alalım çok şükür operasyonumuz güzel geçti bizimde sol kaburgadan girmişler PDA deligi kapatıldı çok şükür 🙏🏽
bayatlamayankurabiye Merhaba. Benim oğlum da 32+4’te doğdu. 5 gündür küvözde. İki gündür bağırsaklarındaki enfeksiyondan dolayı beslemeyi kestiler. Bu durumu yaşayan var mı?
Da-s Ybc merhaba geçmiş olsun benim kızımda 28 haftada doğdu bugün aynı sorunu banada söylediler 1. Evre kanama diye sizin nasıl süreciniz
Ybc Da-s öncelikle hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. Bizim şuan da bu konuda bi sıkıntımız yok ama takip ediyorlar her hafta bir hasar bırakıyor mu diye sizde korkmayın bunlardan erken haftalarda doğan bebeklerde beyin kanaması görülüyor maalesef
YyyyYasemin Fffyza23 merhaba bende 26 haftalık doğum yaptım 40 gündür küvezde siz ne kadar sürede çıktınız yada çıktınız mı acaba 🥺
Glsn1 Ybc benim bebeğim 21 Eylül de doğdu 28 haftalık 2 ay kaldı yoğun bakımda şükür çıktık daha küçük bebeklerde vardı ordayken sizin ne durumda şuan
Ybc Soran dua eden herkesten Allah razı olsun maalesef bebeğimi 18 gün önce kaybettim bu forumu umutlarla açmıştım Rabbimin bildiği vardır elbet herkese tekrardan teşekkür ederim
bsrm Ybc çok üzüldüm basınız saolsun Allahim size bolca sabırlarından versin. Benimde kızım 32 haftada doğdu ama 30 haftayla uyumluydu 1 aydır küvezdeyiz 1 kilo dogdu emme refleksi hala yok bekliyoruz .
ShutUp Ybc Rabbim yükünüzü ve acınızı tüy kadar hafif eylesin. Umarım bundan sonrası için hayatınızda güzel kapılar açılır, yüzünüz hep güler inşallah.