anonimhesapp aşkım sana umut olir umarım yazdıklarım🙏🙏🙏 canım ben 17 yaşında evlendim 5.5 yıl evli kaldım ve o kadar çok bebek istedik ki olmadı gezmedigim doktor şehir kalmadı diyebilirim bir çoğu ikiz bile olabilir yumurtaların çok fazla vakti vardır dedi eşime baktirdik hiç sorun çıkmadı en son başka bir özele gittim Dr iğne vurulman gerekiyor dedi tabi bundan önce bir çok ilaç kullandım ama olmadı en son iğne yaptiricaktim ki sorunlar ortaya çıktı eşim aldattı şiddet uyguladı kandırdi beni boşandık ve aradan 3 yıl gecti evlendim başka biriyle ve evlendim bir ay sonra hamile kaldım kızım doğdu 6 ay sonra birdaha hamile olduğumu öğrendim çok şükür Allah’a binlerce kez yani demem o ki aşkım acele etme vardır rabbimin beklediği bir zamani o iğneler belki ters tepicek biraz zaman tanı aklından tamamen çıkart bak hemen olur olmazsa iğneye başla o kadar ilaç kullanmak birde iğne belkide bünyeye ağır gelicek kendini üzme ve Allah’a dua et tabi eğer bir sorun yoksa tıbben bir sıkıntı görünmüyorsa