piremses34 Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim doktor pipi göremedim kız gibi dedi acaba kız mıdır ona göre alışveriş yapayım mı değişme ihtimali varmıdır
YyyyYasemin piremses34 yani benve en iyisi detaylıyı beklemek bana 2 doktor da biri 17 haftada erkek dedi ki bende gördüm biri de 18 haftada erkek dedi ama yinede detaylıyı beklicem bence değişme olmaz ama yinede paramız neden boşa gitsin beklemek en iyisi
Aloska piremses34 balım detaylıyı bekle en iyisi 20+4 deyim kız erkek diyip duruyorlar en iyisi detaylıyı beklemek dedi doktorum bana
piremses34 Aloska bizde hiç tahmin yapmadı detaylı ultrason da hastanede yok yapmıcam o zaman biraz daha mı beklemeliyim
smsnsvr_55 piremses34 Ben 19.haftada da öğrendim kız olduğunu o zamana kadar doktorum hiç bir şey demedi detaylıda da kesin oldu kız olduğu biraz daha bekle bence en azından detayliya kadar
Aloska piremses34 bizim bebeğimiz hiç dönmedi balım önünü hem kafa aşağı duruyor hem popo gösteriyor sadece, doktor 100 de 100 demediği sürece bekle derim sonra değişen çok oluyormuş detaylıda burda da yazıyor kızlar hep