kocamaduru 1suranur1anne çok şanslısın inan bana şuan kız erkek istiyoruz ama büyüyecekler birer yetişkin olacaklar hayırlı evlat iyi insan olsunlar bende 3. Ye hamileyim iki oğlum var kız istiyorum hayırlısı ise ama olmazsa da üzülmeyeceğim hayırlısını istiyorum öncelikle nasip biz beş kız kardeşiz inan bana öyle güzel bir şey ki arkadaşa ihtiyacımız yok birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle mutlu oluyoruz kimse hatırlamasa biz doğum günlerimizi kutluyoruz bir şey olduğunda hemen birbirmizi arıyoruz çok şükür🌸💜
Zarifee valeriaa_ Valla canım ayrıntılıya kaldım doktor önce kız sonra erkek dedi bütün teoriler kızı gösterıyo ultrasona coğunluk kız dıyor bakalım haber ederım inşAllah kızdır sağlıklı tabiki 🫶🏻
ayseozbek Kızlar yarın detaylı ultrasona gireceğim. Öncelikle sağlıklı olması için, sonrasında hayırlı gönlümden geçen cinsiyetten olması için bana dua eder misin iz
Glr_grz valeriaa_ doktor erkek dedi. Ama inanın sizler kadar güvenmiyorum allahtan gelene razıyım. Bir erkek annesi olarak kalbimden kız geçiyordu. O yüzden sormak istedim çok teşekkür ediyorum yorumunuz için🌸🌸
ayseozbek 23nisan22m merhabalar böbrek ve safra kesesine soru isareti koydu yarın yine gelin dediği için soramadim zaten elim ayağıma dolandi