S-nur1 Kızlar ya benim sağ kaburgam batıyor resmen aniden nefesimi kesiyor o batma yatarken dönerken asla dönemiyorum sadece sağ kaburgam acıyor otururken felan aniden başlıyor sizler yaşadınız mı normal mi ki
Senamstf S-nur1 Bende yaşamıştım doktorum böbreklere ve safraya baktı onlarda bir sıkıntı yoktu ve bebek büyüdüğü için normal demişti. Ama mesela arkadaşımın öyle olduğunda safrada taş çıkmıştı. Her ihtimale karşı baktırmanızda fayda var ☺️
S-nss S-nur1 benimde sağ kanurgam aşırı batıyor. Yemek yediğim zaman falan ekstra. Bebeğiniz makat geliş mi baş geliş mi
Eyllullu S-nur1 ay daha demin aniden bunu yaşadım ve bu postu gördüm inanamıyorum yatamadım batmadan etim çürümüş gibi acıdı 31 haftadayim :((
demirrleydi_ S-nur1 bebeğim şuan makat geliş yani bir hafta önce gittiğimde öyleydi benimde sağ kaburgam ağrıyordu doktor kafasıyla baskı uyguluyor ondan ağrıyordur demişti ama dayanılmiycak bir ağrıysa doktora danış derim safrayla ilgili bir sorun olabilir
S-nur1 Senamstf saol kuzum ama elimi ovmak için degdigimde tam kaburga ucum yani darbe yemiş gibi acı ve sızı var 😔
S-nur1 S-nss Hiç bilmiyorum kuzum haftaya gidicem kontrole öncesinde bunla alakalı birsey söylemedi doktor
S-nss S-nur1 intermette baktım da makat geliş ve transvers geliş bebek olunca bu tarz ağrılar oluyormuş özellikle bebek hareketlerini yanlarda hissetme kaburgada baskı gibi o yüzden sordum.ben ikiz gebeyim biri makat geliş biri transvers
S-nur1 S-nss Aa olabilir o zaman ya bazen vuruyor tekmesi direk kaburgamın altında veya kasılıyor kaburgamın orası batıyor hareketiyle bir de karnımın alt tarafı sertlesıyor kasılma olduğunda direk idrarım geliyor hissi oluyor
S-nss S-nur1 şikayetlerinizi bir doktora da söyleyin bende söyleyeceğim. O tuvalet gelme hissi bende de çok oluyor.
S-nss Eyllullu bebek büyüdükçe alan daralıyor ben ona bağlıyorum yemek yedikten sonra oluyorsa hele bence çok yüksek ihtimal bebek baskısıdır ayağıyla itiyor olabilir