Merveue Cagla--11 amin inşallah zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza. Sizin biraz fazla çıkmış sancılarınız benim en fazla 70 i gördü ama ben hissediyorum ağrılarımı. 38 i tamamlayabilirsek çok iyi olur inşallah rabbim şifa versin size de
Cagla--11 Merveue Amin inşallah. Ben sadece baski ve basınç şeklinde hissediyordum. Onun haricinde ağrı sanci hissetmiyordum.
Merveue Cagla--11 aşağı inince ondan baskı hissediyorsun benimde aşağıda bazen yattığımda oturduğumda çok tepki veriyor sanırım daralıyor
gzeminn Cagla--11 aynen bende nidicard verdi banada gunde 4 diyo ama gunde 4 nasil ayaricam ya 3 icsem olrmu
Cagla--11 gzeminn ben sabah saat 6.00 öğle 12.00 akşam 18.00 gece 12.00 şeklinde saatimi kurdum. Dakikası dakikasına düzenli içmeye calisiyorum. Ayni zamanda magnezyum da kullanıyorum. Bir de doktorum maden suyu iç dedi bana günde 1 tane
Cagla--11 gzeminn evet mecburen ac karnına kullanıyorum. Hastanede yatarken verdiklerinde mideme cok dokundu doktorum gaviscon kullanabilirsin dedi. Ama eve geçince alıştım sanırım. Aç olarak içiyorum ne yalan söyleyeyim.
gzeminn Cagla--11 digru bende hastanede ictm bazen actim yank bNa ilk yarim saat arayla iki tNe verdi mesela cok tok degildim.bende senin gibi iciyim ozaman guzel ayarlamissin .
gzeminn Merveue gittim canim harektleri de az di normalde daha hizli sancim cikti ama cok asiri degil ama var yani gene ctesi gene gidicem ama suan belim ve karnim agriyor hafif hafif seninde oluyomu
Merveue gzeminn bebiş iyi mi peki yeri daraldığı içinde az hareket ediyor olabilir bende şuanlık bişey yok canım arada bi belim ağrıyor o kadar
Merveue gzeminn iyi maşallah şuan kaç haftalık ben 38 e kadar beklemek istiyorum inşallah o zamana kadar bekler
gzeminn Merveue 35+6 ym suan canim e bende beklemek isterim ama ilaclarla nereye kadar bakalim ne olcak bide kendi sancimda oluyor hayirlsii neyse o olsun artik diyorum Rabbim saglikla almayi nasip etsin
Merveue gzeminn amin inşallah sağlıklı bir şekilde gelsinler. Bazıları böyle ilaç alıp 41 de falan doğum yapıyormuş kişiden kişiye değişiyor demekki